DIRLJIVO: Koković posvetio nastup preminulom bratu!

"Moj brat koji je, nažalost, preminuo naveo me je da se bavim muzikom . On mi je kupio prvi instrument i ovaj nastup ja posvećujem njemu! " rekao je Stefan koji se bavi fotografijom.

Stefana je došla da podrži Ana Štajdohar sa suprugom Nikolom Demonjom. Ona je otkrila kako je počelo njihovo prijateljstvo.

"Stefanov pokojni brat Rale i ja smo išli u istu osnovnu školu, a Stefana sam upoznala tek dosta godina kasnije. Ubrzo mi je postao toliko drag, da ga danas doživljavam kao mlađeg brata.

(old_image)

Stefan je jako lepo vaspitan mladić, veliki je prijatelj, dobra duša koja je uvek tu kad zatreba. Budući da je fotograf, sarađivali smo nebrojeno puta i najviše volim kada me baš on fotografiše. Talentovan je, vredan i stalno je u nekim novim akcijama. Iz tog razloga me nije ni iznenadio kada se prijavio za X Factor. Otpevao mi je par pesama i ja sam samo mogla da ga posavetujem da slobodno nastavi sa svojom idejom. Nikada se nije bavio muzikom, i to je šteta, jer je veoma muzikalan, ima divnu boju glasa, i jedino sto mu nedostaje je iskustvo. Smatram da je Stefan odlican kandidat za ovaj tv format.

Stefan je proživeo teške životne epizode, svim srcem želim da mu se od sad pa na dalje dešavaju samo lepe stvari."

Ana je dodala da je pratila neke sezone američkog X Factora i da je prvu epizodu propustila zbog obaveza ali da sada svakako navija za svog favorita.

I na Tviteru takođe oduševljenje:

Pogledajte još