LŠ: Mažić sudi derbi Barselona - Milan

Ljubiteljima fudbala u Srbiji ovaj duel četvrtog kola elitnog evropskog takmičenja biće dodatno zanimljiv pošto će ga suditi najbolji srpski arbitar Milorad Mažić.

U prvom meču dva rivala, koji je odigran pre dve nedelje u Milanu, nije bilo pobednika - 1:1.

"Svesni smo da je Milan veliki klub koji je osvojio mnogo titula. Znamo da moramo da popravimo određene stvari u našoj igri, ali zadovoljan sam jer smo trenutno u dobroj rezultatskoj seriji. Sutra želimo da pobedimo, tako bi se učvrstili na prvom mestu u grupu. Ipak, Milan je ekipa koja nas svaki put natera da pružimo maksimum", rekao je fudbaler Barselone Pedro Rodrigez.

Španski klub u poslednjem prvenstvenom meču savladao je Espanjol, dok je Milan izgubio od Fiorentine.

"Verujem da ćemo izaći iz ove krize. Imamo dovoljno volje i samopouzdanja. Ovo je sjajna grupa igrača i verujem da ćemo to pokazati već sutra protiv Barselone", rekao je vezista rosonera Kaka, koji je do prošle sezone u dresu madridskog Reala vodio velike duele sa Barselonom.

U drugoj utakmici ove grupe Ajaks će u Amsterdamu dočekati Seltik. "Kopljanicima" je pobeda preko potrebna ako uopšte žele da se bore za treće mesto u grupi koje na proleće vodi u Ligu Evrope.

Pogledajte još