DANIJEL ALIBABIĆ I JOVANA: Izgubili smo bebu, ali ne i nadu

Gubitak deteta je nešto najstrašnije i najstresnije što nam se dogodilo, a to znaju svi parovi koji su preživeli isto. Međutim, budući da smo mladi i potpuno zdravi, ne sumnjamo da ćemo imati dosta dece. Minimum troje - kaže za „Blic“ Danijel, koji se nerado priseća tog događaja i o njemu još teže govori.

- Nama se gubitak deteta desio, baš kao i sama trudnoća - potpuno neplanski. Okolnosti u kojima smo bili, kao i kamere koje su nas snimale 24 sata, nisu nam dozvoljavale da o tome otvoreno govorimo, kao i da iskreno patimo. Nekolicina farmera je znala šta nam se dogodilo, dok je za sve ostale, kao i za gledaoce, Jovana imala cistu na jajniku - priča nam pevač, dok se njegova supruga sa setom u glasu priseća svega.

- Trpela sam jake bolove. Danijel me je ubedio da se obratim organizatorima, koji su me odveli u bolnicu. Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj. Ustanovili su da će moj organizam sam sve uraditi, kao i da ne moram na operaciju. Bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu - priseća se Jovana, i dodaje da ih je upravo taj gubitak zbližio i da su doneli odluku da ostatak života provedu skupa.

Bračni par Alibabić nedavno se vratio sa medenog meseca na Kubi.
- Kuba je na nas ostavila poseban utisak. Pamtićemo je po fenomenalnim plažama, ali i po bedi i siromaštvu. Prvih dana nam je zbog toga bilo teško da se opustimo, a posle smo prihvatili da je to tako i prilagodili smo se - kaže Danijel za „Blic“.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još