Efektni lakovi za nokte trend ove jeseni

Tamnija nijansa plave

Ili tzv. kraljevsko plava. Ova boja je dominantna tokom cele godine, pa nije zaobišla ni ovo godišnje doba. U isto vreme neutralna i moćna. Ide uz svaku kombinaciju i definitivno predstavlja pun pogodak ove jeseni na vašim noktima.
Tamnija nijansa zelene

Večiti crveni lak za nokte

Ili smaragdno zelena. Od skoro prihvaćena i popularizovana, veoma ženstvena. Efektna, svakako, ali u kombinaciji sa zlatnom u potpunosti dolazi do izražaja. Ova boja lak za nokte je kao stvorena za provokativni večernji izgled.

Crveni tonovi

Bili, jesu i ostaće trend. Crveni lak za nokte je večan. Crvene nijanse svojom elegancijom i upadljivošću upotpunjuju svaku kombinaciju.

Bež nijanse

Ili boje pudera, kao i sve pastelne nijanse. Za dame koje ne vole da im nokti dolaze do izražaja, ovo je pravi izbor. Svojom neutralnošću, ali i nežnošću upotpuniće odevnu kombinaciju za bilo koje doba dana.

Metalik boje

Ove jeseni metalik boje lakova za nokte su u prvom planu. Možda vam se na prvi pogled i ne čini kao dobra ideja? Zamislite metalik zlatna boja uz kombinaciju sa crnim mat lakom za nokte. Obara sa nogu. Nijanse koje svakako dolaze u obzir kada je u pitanju metalik su nijanse sive, kao i srebrna. Ukoliko niste probali do sada, svaka mala promena je dobro došla, a vaši nokti će sigurno biti primećeni.

Ukoliko imate viška vremena, poigrajte se sa ovim nijansama. Bićete u trendu bez mnogo muke i para.

Izvor: lepotica

Pogledajte još