Ne skrivajte seksualnost

MAJAMI, 08. jul 2009. (FoNet) - Probudite svoje strasti, ne sprečavajte erotsku čarobnicu u sebi - poručuje čitateljkama američka spisateljica Brenda dela Kaza u knjizi "Pepeljuga je bila lažljivica".

Evo šta je radoznalcima poručila Brenda dela Kaza:

Sa svojim partnerom ste u dužoj vezi, pa iako je vaša aktivnost u spavaćoj sobi sasvim pristojna i u granicama dobrog ukusa, pokušajte da joj dodate malo "nestašluka".

Postoji osnovnih šest oprobano uspešnih načina da malo začinite svoj seksualni život, tvrdi Brenda dela Kaza, i naglašava da za njih "nije neophodan izazovan donji veš".

1. NESTAŠLUCI SU POŽELJNI: Uveravali su vas da samo nevaljale devojke uživaju u seksu. Ali voleti dobro valjuškanje u plastu sena dok ste u poseti rođacima u selu ne čini vas nevaljalicom već nežnom i humanom!

Seks je veseo i donosi radost, čini vas srećnom i zadovoljnom i zato vam je neophodan. Pitajte bilo kog momka i on će vam potvrditi - nema ničeg uzbudljivijeg od žene koja ne krije svoje uživanje u seksu.

Zato bez straha i zazora slobodno preuzmite inicijativu i uživajte u uzvraćenoj strasti. Igranje s partnerom do koga vam je stalo bez krpica na sebi je dar prirode. Skinite se i uživajte!

2. RECITE PARTNERU OTVORENO ŠTA ŽELITE U SEKSU. Partner vam ne može čitati misli. Ako želite da probate nešto novo, da pomerite do tada važeća pravila uživanja u seksu i pređete "granicu maštanja", recite mu ali - diplomatski.

A kad osetite da je shvatio ono što želite, otvoreno mu stavite do znanja koliko uživate kad pogodi vašu želju ili mu slobodno ruku dovedite na mesto na kome bi ste voleli da je osetite.

3. DODAJTE MALO LJUTOG SOSA U VAŠU IZBLEDELU RUTINU SPAVAĆE SOBE. Ako vaš seksualni život postaje predvidiv, uključite "podgrevanje". Ne morate da po svaku cenu kopirate detalje iz Kamasutre, ali budite ipak dovoljno maštoviti da sebi i partneru pripremite nesvakidašnji "erotski obrok".

Ako za izgovaranje bezobrazluka ili oblačenje izazovnog donjeg veša u nekom trenutku niste raspoloženi, ne brinite:

uzmite partnera za ruku, odvedite ga u kuhinju i pripremite mu nešto pikantno. Uz to, nataknite se goli na visoke štikle i poslujte oko stola i štednjaka. Ova igra nikada ne omane!

4. SLOBODNO BEZ ZAZORA POKAZUJTE ČIME RASPOLAŽETE. Ako ste suviše zaokupljeni brigom da svojoj stražnjici date manekenski izgled umesto da uživate što je partner miluje ne zahtevajući njen idealan izgled, zaista je vreme da se zabrinete.

Problemi vezani za vaše telo su, najblaže rečeno, dosadni.

On je s vama zato što voli vašu, za njega, jedinstvenu lepotu i želi dublju emotivnu vezu a ne samo da posedujete zamamne obline.

Uzajamno poverenje je više seksi nego što su idealne razmere tela, ne stidite se svog tela, pripremite intimnu večeru a prigušeno svetlo sveća i evergrin muzika će učiniti ostalo.

Nepobitna je istina da muškarci vole seks s vama. Zato prestanite da brinete kako izgledate čak i kad krenete u nežnostui pod punim svetlom. 

5. SAMO NAPRED U SEKS, SLOBODNO MAŠTAJTE DA VODITE LJUBAV S OMILJENIM GLUMCEM ILI SPORTISTOM. Kako vaša veza s partnerom napreduje ali i ulazi u preteće mirne vode, prirodno je da se oseti dosada, pa je potrebna mala injekcija mašte. Ako treba, otvorite na svom kompjuteru fotografiju muškarca s kojim bi, inače, rado u avanturu i osetite da li je to dovoljno da u vama pokrene strast. Ne treba da osetite ni trunku stida što to radite.

Maštati o nekom drugom ne znači da ne volite svog partnera.

U stvari, to može biti korisno za oboje - pod uslovom da mu ne kažete otkuda tolika strastvenost te noći. 

6. SLOBODNO BUDITE MALO RASKALAŠNI. Skinite mu kravatu i vežite mu oči, a zatim tražite da pogodi koji deo odeće skidate.

Koristite staru svilenu ešarpu da svom ljubavniku vežete ruke dok ga masirate. Male erotske dovitljivosti i maštarije mogu dramatično poboljšati vaš seksualni život zato budite kreativni. Ali zapamtite: ne smete da činite ništa što i vama ne bi prijalo...

Pogledajte još