Goblini zovu na promociju albuma

Promocija će se održati u radnji Jugoton u Nušićevoj od 12 časova. Fanovi koji dođu će imati priliku prvi da čuju novih 13 pesama, da se fotografišu i druže sa članovima benda, da dobiju potpisani primerak kupljenog CD-a kao i da kupe ulaznicu za veliki beogradski koncert. Datum održavanja biće objavljen upravo na promociji.

"Nadam se da će ljudi pronaći sebe u ovom albumu, pošto bi mi to bilo mnogo draže nego da im se svidi. Album nije predviđen za 'svideti se', nego za 'pronaći se', u svim tim temama o kojima pričamo", kaže frontmen Branko Golubović-Golub.

"Roba s greškom", stiže 14 godina posle albuma "Re-Contra". Bend je 2001. prestao sa radom, uglavnom zbog odlaska Golubovića u humanitarne misije u Avganistan, Pakistan i druge zemlje, a ponovo se okupio 2010.

"Rad na albumu u situaciji u kojoj su Goblini - ja živim nekih 7000 kilometara daleko od Srbije - bio je poprilično naporan i trebalo je naći masu načina i biti poprilično inovativan, pri čemu se naročito zahvaljujemo najnovijim tehnologijama XXI veka, kako bi se sve ovo izguralo do kraja
", objašnjava Golubović.

"Robu s greškom" najavio je nedavno politički angažovan, žestok singl/spot "Deca iz komšiluka".

Pogledajte još