Bolesno: Preko Interneta tražio nekog ko bi mu tukao i silovao 11-godišnju ćerku dok on gleda

Da se pritom nije ni malo šalio, ispostavilo se kada je na njegov oglas javio policijski agent u civilu, sa kojim je Brinkman ugovorio sastanak, na mestu 80 kilometara udaljenom od svog doma u mestu Kuba, u pravcu Sent Luisa.

Brinkman je tamo zaista i odveo devojčicu, kako je verovao na sastanak sa ženom koja će je zlostavljati seksualnim igračkama, a uhapšen je čim je kola parkirao ispred dogovorenog mesta - lokala “Kreker barel”.

Brinkman je priznao da je on bio taj koji je postavio oglas, i da “možda” poseduje i dečiju pornografiju.

"Većina tih tipova samo mnogo priča, ali on je stvarno doveo dete na lice mesta, i spremao se da ostvari i naredni korak. Da se mi nismo umešali, i da se javio neko sa lošim namerama, devojčici bi se desilo nešto rđavo", kaže tim povodom detektiv Majk Sloter, koji je Brinkmanu stavio lisice.

Brinkman je policijskom agentu koji se javio kao zainteresovan poslao fotografije deteta, koje je postavio i na internet, a policija je odmah po hapšenju zaplenila i njegov kompjuterom, na kome očekuje da če pronaćo još zabranjenog materijala.

Nakon hapšenja se branio da je “bio glup” i govorio da mu je žao, ali policija smatra da se neće izvući sa malom kaznom, jer je time što je dete doveo na ugovoreno mesto pokazao ozbiljnu nameru da svoj pakleni plan sprovede u delo.

Postupci Entonija Brinkmana u suprotnosti su sa brižnim porukama koje je objavljivao na Fejsbuku. On se hvalio peticama svoje ćerke, a jednom je tražeći cimerku napisao:

"Ne tražim devojku jer je već imam, samo cimerku. Jednostavno, ne želim muškog cimera jer nisam lud da ga ostavim nasamo sa svojom ćerkom dok sam ja na poslu".

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.