Horoskop i venčanje: Ko voli klasične svadbe, a ko egzotične destinacije

Ovan

Uvek originalni Ovan voli da bude u središtu pažnje, pa tradicionalna ceremonija nije najbolji izbor za njega. On svoje venčanje zamišlja kao jedinstven događaj o kojem će se pričati godinama. Sudbonosno "da" izreći će u morskim dubinama, na golf terenu ili dok s partnerom jaše u suton.

Bik

Za razliku od ekstravagantnog Ovna, Bik ima puno staloženije želje. Veliki ljubitelj prirode najradije bi svoje zavete izrekao u planinama, ranču ili u romantičnom vinogradu. Ovaj gurman obožava hranu pa će svoje goste ugostiti najfinijim jelima i desertima, a u nedostatku boljeg mesta za venčanje izabraće luksuzni hotel.

Blizanci

Blizanci su tradicionalni po pitanju venčanja. Oni vole retro ugođaj i biraju mesta koja imaju šarm, a venčanje u inostranstvu dolazi u obzir samo ako mogu da povedu i sve svoje prijatelje. Najvažnije im je da se svi dobro zabavljaju, pa se na njihovim svadbama može očekivati ples do ranih jutarnjih sati.

Rak

Romantični Rak voli mirno okruženje u kojem se oseća kao da je kod kuće pa su imanja sa livadama idealna za njega. Venčanja u inostranstvu mu ne odgovaraju, a osim lokacije izuzetno mu je važna hrana. Rak voli da se brine o drugima pa će se pobrinuti da se gosti odlično zabave.

Lav

Glamurozni Lav sve radi sa stilom, pa se na njegovom venčanju ne očekuje ništa manje od savršenstva i hotela sa pet zvezdica. On obožava sunce pa je plaža idealno mesto za razmenu zaveta.

Devica

Savesna Devica i kad je venčanje u pitanju pazi na svaki dinar ali i da sve bude u skladu s prirodom. Ona će svojim gostima pružiti sve, ali bez prevelikog rasipanja.

Vaga

Vaga je jedan od najromantičnijih znakova i venčanje joj je jako važan događaj u životu. Ona želi da sve bude veličanstveno pa najčešće bira stari dvorac ili venčanje na kruzeru uz zalazak sunca. Ipak, istovremeno je veoma prevrtljiva pa može iznenaditi odabirom jednostavnog trendi restorana.

Škorpija

Škorpija opsesivno čuva svoju privatnost pa se obično odlučuje za privatna imanja koje nude maksimalnu zaštitu. Ako to ne može dobiti, radije će izabrati egzotičnu destinaciju u koju će pobeći samo s partnerom bez gostiju.

Strelac

Strelac baš kao i Ovan voli da bude drugačiji od drugih zbog čega ne želi klasično venčanje. Njegov izbor su daleke egzotične destinacije na kojima će mu zavideti svi prijatelji. Obala Afrike, luksuz u Dubaiju ili Alpe pristaju njegovim ekstravagantnim zahtevima.

Jarac

Jarac je jako tradicionalan i idealno venčanje zamišlja u crkvi u kojoj su se venčali njegovi roditelji. Drži do običaja, pa venčanice u bilo kojoj drugoj boji osim bele ne dolaze u obzir. Prijem se odvija pod belim šatorom u društvu samo najbližih ljudi.

Vodolija

Baš kao Ovan i Strelac, i Vodolija priželjkuje egzotično venčanje. On sudbonosno "da" želi izreći dok skače bandži, pod vodom ili u balonu, a za idealnu lokaciju preleteće i okean da bi je pronašao. Ovaj se znak vodi poslovicom što neobičnije, to bolje. Iako obično ne može dobiti dozvolu za to šta želi, on će ipak pokušati da napravi nešto što dosad niko nije.

Riba

Romantičnim Ribama baš kao i Jarcu važna je tradicija, ali pre svega žele u bračnu luku da uplove blizu vode. Resort na obali mora ili plaža idealno su mesto za njih, a neće odoleti ni prijemu na brodu. Osim toga, jako paze na muziku i ples pa će od gostiju očekivati da svoje plesno umeće pokažu na podijumu.

Izvor: 24sata

Pogledajte još