Scena iz Bruna isečena iz poštovanja prema Džeksonovima

LONDON, 8. jula 2009. (Beta-AFP) - Jedna scena iz filma "Bruno" britanskog komičara Saše Barona Koena isečena je u znak poštovanja prema porodici Majkla Džeksona, izjavio je predstavnik za štampu filmske ekipe.

U filmu, koji u bioskope stiže u petak, Koen igra austrijskog stilistu koji u isečenoj sceni poziva pevačevu sestru La Toju Džekson u svoj luksuzni stan u Los Anđelesu. Nakon što je nagovori da sedne na jednu od "stolica" koje su zapravo muškarci u položaju četvoronoške, La Toju Džekson sušijem služi nag muškarac, a Koen potom pokušava da joj ukrade mobilni telefon kako bi dobio broj telefona njenog brata.

Scena, koja traje nešto više od jednog minuta, nije se nalazila ni u verziji filma prikazanoj u SAD 25. juna, nekoliko sati posle Džeksonove iznenadne smrti. Do sada nije bilo jasno da li je reč o privremenom izostavljanju scene. "Iz poštovanja prema porodici Džekson, filmska ekipa je odlučila da ukloni kratku scenu u kojoj se pojavljuje La Toja Džekson", kazao je predstavnik za štampu ekipe filma.

Pogledajte još