Horoskop: Ovo su afrodizijaci zodijaka

Ovan

Kod njih mora sve i odmah! Nema odlaganja, nema čekanja. Ovnovi, jednostavno, moraju da dobiju ono što hoće. Pokažite im da ste i vi uvek spremni za akciju i oborićete ih s nogu. To je afrodizijak za Ovnove - partner koji hoće sve i hoće odmah. Pre nego što se prepustite se strastima, ali i posle toga, možete ih poslužiti kuvanim vinom sa malo cimeta i kockicom kvalitetne crne čokolade. Uživajte.

Bik

Sva čula moraju biti probuđena i zadovoljena. Masaža eteričnim uljem, mirišljavi štapići kraj kreveta, praline, čokoladice sa likerima, samo neka je sve kvalitetno i najbolje iz ponude. Za njih je afrodizijak kvalitet, ništa polovično i na brzinu.

Blizanci

Dugi telefonski razgovori, lascivne SMS poruke mogu baš da uzbude Blizance. Međutim, mnogo je bitno i o čemu razgovarate. Oni ne vole prazne priče, puko razglabanje. Inteligentne osobe su afrodizijak za njih,. Ako zadovoljite um pripadnika ovog znaka, lako ćete i sve ostalo.

Rak

Raku udovoljite u njegovom domu. Potrudite se da mu sve bude udobno, lako, neopterećujuće. Duga predigra, dobra muzika i pažnja su ono što uzbuđuje Rakove. Rakovi su nežni, ali i napeti, pa im treba držati pažnju. Spremite jelo za koje sigurno znate da im je omiljeno, ne eksperimentišite sa ukusima. Isto važi i za vino - dobro se raspitajte šta voli, pre nego što kupite bocu za vaše veče.

Lav

Laskajte Lavu ili Lavici. Pohvale su afrodizijak za njih. Oko Lava se uvek morate truditi. Kada nije u centru vaše pažnje neće vas ni voleti, niti želeti. U krevetu im se slobodno prepustite - niko im nije ravan u samopouzdanju koje imaju kada je seks u pitanju. Naravno, morate im obezbediti neko skupo piće, najbolju čokoladu, a za poklon može i sitnica, samo ako je luksuzna, ali i od srca. Uzvratiće Vam duplo, budite sigurni.

Devica

Sve mora da bude čisto i savršeno. Prigušeno svetlo i tiha muzika su afrodizijak za Devicu. Potrudite se da im ugodite. Nemojte biti prezahtevni. Pripazite na sitnice, a ono što ih oduševljava su inteligencija i dovitljivost. Nisu materijalisti, samo perfekcionisti. Ali kada se Devica potrudi, to je perfektno.

Vaga

Nežnost i senzualnost, kao i romantika su glavne odlike ovog znaka. Obezbedite im lepu posteljinu, svileni donji veš, predigru i biće Vaši. Vole slatkiše, uživaju u hrani, ali nisu probirljivi. Spremite im ono što najbolje znate i oduševiće se što ste se trudili zbog njih. Ako uz večeru pustite i neku opuštajuću muziku, repriza će biti uskoro.

Škorpija

Uvek spremni za flert i zavođenje, ne prezaju ni od čega. Fetiš imaju, ali ga morate otkriti. Škorpija je najtajanstveniji znak i teško im je ugoditi, ali pokušajte. Bitno je da se posvetite njihovim potrebama, čak i kad preteruju u zahtevima. Maštovitost i strastvenosti im ne manjka, a na Vama je samo da obučete dobar donji veš, jer je to afrodizijak kojem ne mogu da odole.

Strelac

Sloboda, razuzdanost, seks na otvorenom, sve su to afrodizijaci za ovaj znak. Njima je dosada najveći neprijatelj, zato morate biti maštoviti i inovativni. Ova večita deca vole da se zabavljaju, pa im to i priuštite, da ne bi otišli da je potraže u nekom drugom, tuđem "parkiću".

Jarac

Izazov i čekanje su najveći afrodizijaci za ovaj znak. Potrudite se da zagolicate maštu pripadniku ovog znaka. "Sve što je brzo, to je i kuso" je njihova parola. Posvećenost se ceni. Odlazak na planinu, ušuškana atmosfera, malo kuvanog vina, ukusni kolači i zabava ne gine.

Vodolija

Sloboda im je najbitnija, ali i da im stalno nudite nešto novo, drugačije. Tragajte za predlozima koji se odnose na "seks na neobičnim mestima". Svakakve egzibicije i poze su rezervisane za ovaj znak.

Ribe

Pravi afrodizijak za ovaj znak je dobro vino, mirišljave sveće, lagana večera i opuštanje uz dobar film ili muziku. Potrudite se da ne pritiskate pripadnika ovog znaka ni na šta. Vole da im se ispunjavaju želje i maštanja. Dobar donji veš, čarape, halteri i Riba više neće ćutati...


B92

Pogledajte još