Jelena: Ja neuredna? Pogledaj sebe!

Noćas na farmi se održala igra suđenja. Najinteresantnija su bila ona u kojima su akteri bili Jelena Jovanović i Edin sa jedne strane, a Simonida sa druge. I drugo suđenje u kojima su se suprostavljali Sara i Ivan.

Suđenje između Trajanovića i Marinkovića svelo se na kraju na vređanje Sarinog dečka Andriju Akija Markovića i kraj iz koga on potiče. Lepi Mića je na ružan način omalovažavao Braničevski okrug i grad Požarevac. On je čak nekoliko puta pitao Saru da li će ona moći iz kruga dvojke da se preseli u Požarevac ili u Žabare. Sa druge strane dok je Mića vređao kraj, Ivan je vređao izgled mladog pevača, pa je tako na pitanje Vajsa da li možda sumnja da je Aki pronašao već novu devojku napolju, rekao:

– Mislim da mi Aki nije ravan! Takvim izgledom teško da će skoro naći devojku! – vređao je Ivan, a Sara je na ovo komentarisanje rekla da je Aki za nju lep, vredan, šarmantan, duhovit...
Tokom suđenja između Jelene i Edina protiv Simonide Ačević ponovo se potvrdilo da između njih više nema prijateljstva. Spor se vodio između ostalog zbog toga što je navodno Simonida oklevetala Jelenu da ona neuredno izgleda i da samo spava. Plavokosa pevačica je rekla da ne želi nikome da se pravda i da će spavati koliko hoće dok je neko ne opomene, a da je u proteklom periodu više vremena provodila u krevetu jer je imala bronhitis.

Interesantan je bio detalj kada je Jelena Golubović rekla Jovanovićevoj da je istina to što stoji u pismu.

– Izgledaš neuredno kako i piše! – rekla je Golubovićeva Jovanovićevoj, a pevačica je ostala u šoku i samo je prokomentarisala da ju je iznenadilo da joj to kaže Golubovićeva koja izgleda tako kako izgleda i da se zna ko na imanju smrdi, a ko ne.

Izvor: Alo

Pogledajte još