Četvrtak, 9. jul 2009. godine

BEOGRAD, 9. jula 2009. (Beta) - Naslovne strane današnjih izdanja beogradskih listova posvećene su jučerašnjem nevremenu u Beogradu, padu aviona MIG-29 u Batajnici i ekonomiji.

BLIC - O stanju o srpskom vazduhoplovstvu u tekstu "Polovina vojnih aviona ne može da poleti". O nevremenu koje je juče zahvatilo Beograd u tekstu "Bujica na ulici umalo udavila dečaka".

VEČERNJE NOVOSTI - O jučerašnjem padu aviona MIG-29 u tekstu "Migu slaba krila". O privatizaciji u Srbiji pod naslovom "Pucaju sumnjive prodaje". "Najgore prošlo", naslov je teksta o ocenama premijera Mirka Cvetkovića o radu vlade. O 60. godišnjici Golog otoka pod naslovom "Goli otok bez istine".

DANAS - O nevremenu koje je juče popodne zahvatilo Beograd u tekstu "Nevreme paralisalo Beograd". O projekcijama ekonomista o izlasku Srbije iz krize pod naslovom "U dug, pa šta bude". Ekskluzivno za list piše bivši premijer Velike Britanije Toni Bler: "Sedam recepata za bolju budućnost". O najavama novog zakona o državnoj komisiji u tekstu pod naslovom "Zakon o nezavisnoj komisiji na jesen".

POLITIKA - O nevremenu u Beogradu u tekstu pod naslovom "Bujica ponela šestogodišnjaka i njegovu majku". O liberalizaciji viznog režima: "Beli šengen deli Srbe". O tužbi udruženja novinara Srbije pod naslovom "NUNS tuži novinare huškače".

gor/dar

Pogledajte još