UVEK POSTOJI NEŠTO: Ceca otkrila šta ne može da prežali!

Kaže da žali što nije završila fakultet, ali i da joj smeta što su njena deca eksponirana u javnosti.

Novine pišu da vaš sin Veljko radi kao obezbeđenje u klubovima?
- Novine svašta pišu.

Da li to znači da nije tačna informacija i da na taj način ne zarađuje za džeparac?

- To je toliko ne bitno, da ne želim ni da komentarišem. Moja deca nisu javne ličnosti i ne želim da govorim o njima. Sve što vas interesuje, a vezano je za mene pitajte me, o njima neću da govorim.

Vaša ćerka Anastasija krenula je vašim stopama, pa počinje da se bavi pevanjem. Sve češće postavlja klipove u kojima peva - na Fejsbuk, Tviter... Da li je podržavate u tome?

- Moja deca su medijski eksponirana zbog toga što su moja, i to apsolutno ne zaslužuju. Jako mi smeta. Oni kao i svi ostali njihovi vršnjaci imaju svoje profile, pa tako kače raznorazne stvari. I od mojih kolega deca to isto rade, ali nisu eksponirana kao moja.

Šta biste savetovali mladim pevačicama koje počinju?

- Ja sam u svet šou-biznisa ušla kao jako mlada devojčica. Imala sam 14 godina. Uporedo sam završavala srednju školu, i mišljenja sam da se može uklopiti i jedno i drugo. Svim mladim pevačima koji kao i ja počinju da se bave pevanjem u tim godinama savetovala bih da nikada ne ostavljaju školu jer to ne može da im koči karijeru. Neka završavaju fakultete, uporedo neka se bave muzikom. Meni nekada bude žao što nisam to uradila, a mojim roditeljima najviše.

24sata.rs

Pogledajte još