Niš: Umro muškarac koji je teško ranjen sačmarom

Pacijent je preminuo je danas u niškom Kliničkom centru od teških povreda donjeg dela trbuha i leve noge, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi. Načelnik hiruškog mono bloka Urgentnog centra Bojan Marjanović rekao je da je pacijent preminuo u 11,30 časova uprkos svim naporima lekara da saniraju teške povrede.

Nesreća se dogodila prekjuče oko 20 sati pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima a Stepanović je tek ujutru prebačen u bolnicu. Prethodno su njih dvojica pili ceo dan.

M.M. je kazao policiji da je pucao da uplaši vukove i da nije znao da je pogodio Stepanovića, koga je ujutru čuo da zapomaže i pozvao pomoć. Nesrećni Stepanović je zadobio mnogobrojne sitne rane od sačme u predelu trbuha i karlice a u levoj nozi lekari su konstatovali odsustvo pulsa. Lekari u Nišu su ga operisali a li nisu uspeli da ga spasu jer je u bolnicu stigao kasno.

Prema saopštenju policije M.M je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio
krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

"Postoje osnovi sumnje da je M.M. prekjuče oko 20,00 časova pucao iz lovačke puške i ranio komšiju Z.S (44). Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju", stoji u saopštenju policije. Nesrećni Stepanović je živeo sam.

Izvor: Kurir

Pogledajte još