MILAN STANKOVIĆ: U Srbiji možeš da budeš obožavan samo kad umreš!

Na pitanje voditeljke Vesne Zakonović-Arežine, zar nije slična situacija sa fanovima i da njihovi komentari iako uvek pozitivni mogu da stvore i lažnu sliku o karijeri neke osobe, Milan je rekao:
- Na naše nastupe dolaze fanovi, našu muziku konzumiraju fanovi, ako se to njima sviđa onda se isključivo njima obraćamo i ta energija koja je između izvođača i fanova je samo pozitivna. Nema potrebe davati prostora ljudima od kojih nemate nikakve koristi, ne mislim na finansijksu nego generalno.
Stanković je često bio predmet kritika i napada pa su takozvani „hejteri“ na neki način obeležili njegovu karijeru. Voditeljka je proverila da li se tokom godina menjala njegova emocija prema tim osobama?
- Nije se to mnogo promenilo u međuvremenu, s tim što sam ja malo dublje analizirao motive tih ljudi koji su spremni na takve stvari, tako da sada malo lakše gledam na njih i vidim da je takvim ljudima potrebna pomoć.

Na pitanje da li može da zamisli kako izgleda čovek koji sedi ispred računara i piše te ružne komentare, pevač je burno odreagovao:

- Stop, stop! Ja sam par puta kada su se na mojoj stranici pojavljivali raznorazni komentari otvarao profile svih tih ljudi. Od tada znam da njima treba pomoć. I od tada sam nekako blaži prema njima i ne osećam neku negativnu energiju ka njima, zbog toga što sam video kako oni zapravo izgledaju i kakvi su njihovi životi. To definitivno ne sluti na nešto što je dobro i na nešto što je ostvareno i što ima kredibilitet da nekoga ospori . Definitivno u Srbiji ćeš biti obožavan samo kada umreš.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.