ZARATILE: Sindi i Nikolina Pišek se isprozivale

Ivana Stamenković oplela je po Nikolini Pišek analizirajući način na koji vodi emisiju „Bulevar“ na televiziji B92. Sindi je zasmetalo što je supruga Vidoja Ristovića ismejala Soraju Vučelić rekavši indirektno da je glupa starleta, pa je svoje utiske podelila s prijateljima na Fejsbuku:

- Juče u „Bulevaru“ Nikolina Pišek proziva Soraju kako je glupa i kakve „atribute“ ima sa sve naginjanjem dekoltea u kameru i svojim prenemaganjem i dahtanjem... Aahahahahaha... Hit! - napisala je bivša modelsica.

Pozvali smo nekadašnju učesnicu „Velikog brata“, ali nam je rekla da ne može ništa da komentariše povodom svog statusa na Fejsbuku jer žuri po ćerku u obdanište. S druge strane, Pišekova smatra da je Sindi nebitna i ne želi da se bavi njenim navodima:
- Stvarno nikad do sada nisam imala dekolte u emisiji. Ne znam ko su te osobe i stvarno ne želim da ih komentarišem i da dobijaju medijski prostor preko mene - rekla je Nikolina.

Prepucavanje na društvenim mrežama postalo je popularno i niko se više i ne trudi da zadrži za sebe mišljenje o bilo kojoj ličnosti ili događaju. Tako je bilo i u ovom slučaju, kad je Sindi stala u odbranu svoje cimerke iz kuće Velikog brata.

Izvor: kurir-info.rs

Pogledajte još