SARA SE OBRUKLA: Za neznanje optužila Zadrugu pa dobila "vaspitnu"

Rekla je da je Zadruga smišljeno daala tako težak zadatak da bi svi farmeri okrivili nju. To joj je bilo malo pa je dodala da je zadruga slagala da je nagrada za uspešno obavljen zadatak, frizer.

"Zadruga je vrlo jasno u pismu napisala da je nagrada za uspešno izvršen zadatak veoma bogata i da će joj se posebno obradovati žene. S obzirom na to da Sara često, pa i večeras ima svoje teorije koje prepričava ostalim farmerima, neophodno je da razjasnimo neke stvari.

Saro, jedini razlog iz kojeg smo napisali da će nagrada biti bogata i da će joj se posebno obradovati žene, bio je kako bi se ti odvažila i ipak napisala nekoliko rečenica bar dok ostali farmeri repuju. Verovali smo da ćeš osetiti grižu savesti i da ćeš uključiti svoj mozak bar na nekoliko minuta kako ostali farmeri ne bi trpeli zbog tebe.

Veoma je ružno, da ne kažemo nedopustivo da optužiš zadrugu da je priča o vrednoj nagradi odnosno frizeru laž i da se to nikad ne bi dogodilo. I na nekim od prethodnih farmi smo organizovali frizera za sve farmere I to ne bi bilo ništa čudno i neizvodljivo.

Pisanje pesmica je zadatak iz osnovne škole, pa smo verovali da nikome od vas neće predstavljati problem da sklopi nekoliko rečenica. Ovog puta nećemo zalaziti u to da li si preskakala časove srpskog pa ti je zaista problem da napišeš dva –tri stiha ili si ipak mogla uz malo truda da izvršiš zadatak, ali si osećala ogromnu nezainteresovanost za farmere sa kojima živiš već 70 dana.

Ukoliko ti je lakše da zbog svoje lenjosti, nezainteresovanosti, nemanja kreativnosti I mašte veruješ da smo želeli da vas obmanemo I da ne biste dobili ono što je rečeno to je tvoja stvar, ali ti to ne daje za pravo da zbog toga što si oštetila ceo kolektiv sada optužuješ zadrugu da govori i piše neistine", pisalo je u saopšetenju zadruge.

Pogledajte još