O ovih 10 stvari treba da mislite kada se slikate goli

Izbegavajte da vam se na slici vidi tetovaža ili lice
Ovo nije dobra ideja jer ako nekada fotka dospe u pogrešne ruke nećete moći da poričete da ste to vi. A i briga o izrazu lica je previše stresna - treba li da se smešite ili da izgledate seksi, ili da se pućite? Lakše je da jednostavno ne slikate svoje lice.

Ne zaboravite da sredite frizuru.. tamo dole
Žene vole različite “frizure” (neke vole da ostave sve prirodno, druge vole da uklone sve dlačice...), ali u svakom slučaju bitno je da ovu oblast nekako sredite.
Ukoliko u fotografiju uključujete ruke (da prekrijete grudi ili da se njima igrate) trebalo bi da se pobrinete da vam nokti izgledaju lepo i nalakirano.

Razmišljajte o pozadini

Pobrinite se da vam je soba sređena. Prljava garderoba, plišane igračke ili bilo koji ne seksi objekti ne bi trebalo da se vide na slici. Ukoliko se fotografišete u kupatilu nikada ne dozvolite da vam wc šolja upadne u kadar. To nije seksi.

Budite pažljive sa slikama izbliza
Niko se neće uzbuditi ako vidi ogromnu sliku vaše bradavice. Držanje telefona u ruci dok se slikate nije seksi, pa je bolje da skinete neku od aplikacija sa tajmerom i telefon stavite na neku policu i uslikate se tako. Ova opcija vam daje par sekundi da se prebacite u seksi raspolioženje.

Pazite na osvetljenje i ogledala

Jako osvetljenje će izbrisati konture vaše kože, lica, ruku ili pak grudi. Prirodno svetlo je najbolja opcija, ali ukoliko se slikate noću (što je najčešće slučaj) namestite prigušeno osvetljenje. Fotografiju nema potrebe da provlačite kroz filtere i sređujete je, uživajte u svojim oblinama.

Uglovi su vam prijatelji
Osim ukoliko nemate ogromne grudi ili guzu kao Kim Kardašijan moraćete da se namestite u neki ugao kako bi izgledale seksi. Ukoliko se slikate odozdo sasvim sigurno ćete izgledati debelo čak iako to niste. Držite svoje telo visoko i uspravno. Ukoliko se savijete pojaviće vam se salo na stomaku i to će pokvariti utisak.

Pitajte pouzdanu prijateljicu za mišljenje
Ovo je jedan od trenutaka kada je važno imati dobru drugaricu. Ona će moći da vam kaže da li su vam grudi jednake veličine.

Seksi veš je zabavan
Njega zapravo neće ni biti briga (njegova reakcija će biti: “lep brushalter.. skini ga sad!”), ali vi ćete se osećati sto puta više seksi u korsetu ili svilenom ogrtaču. To je jedna od najlepših prednosti žena a i eto novog razloga za šoping.

Koristite druge devojke za inspiraciju
Postoji tek nekoliko poza kojih ćete se same setiti, a ne želite da ove fotke vašem dečku budu dosadne. Proverite na internetu seksi fotografije modela jer one to definitivno rade najbolje - i ukradite im ideju.

Kada završite sa slikanjem, obrišite fotografije sa svog telefona

Verovatno ste se uslikale 150 puta kako bi dobile tu jednu odličnu fotku, a ukoliko izgubite telefon ne samo da će vaše golo telo biti dostupno ko zna kome sve, nego će tu biti i loših slika. A to znači da će neki stranac (ili još gore, neko koga poznajete) videti sve vaše uglove, pa i one najgore.

Na kraju dana, najbolje je da svoje golišave fotografije ne šaljete nikome, ali kako ćete to verovatno svakako da uradite, onda se barem potrudite da to bude vaša najbolja slika ikad. Pa ako, ne daj bože, jednog dana procuri na internet možete sa ponosom da kažete: “Da, to sam ja i izgledam odlično”.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još