Stojanović: Glupo je vikati preko celog terena

"Videćemo šta se desilo. Ja nisam uspeo da vidim, Nenad Milijaš je određen da izvodi penale i moraćemo da to raščistimo. Teško je sada doneti sud, sankcija će biti ako je to jednostavno bilo mimo dogovora", rekao je Stojanović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na Vračaru Rad sa 1:0, u utakmici 12. kola Super lige Srbije. Tokom utakmice Dragan Mrđa je promašio penal, a pre toga trojica igrača Zvezde su prišla lopti i dogovorala se oko ko će izvesti jedanaesterac.

Stojanović je dodao da tada nije mogao da reaguje, jer je "glupo drati se preko celog terena". "Pravila se znaju", istakao je trener Zvezde.

On je rekao da Rad bolje igra nego što to pokazuje njegov plasman na tabeli, i dodao da je uvek teško igrati utakmice posle derbija, ali i da sa stadiona na Vračaru nema prijatne uspomene.

"Igrali smo disciplinovano, želeli smo da potvrdimo tri boda iz derbija. Imamo 14 dana do sledeće utakmice, moramo dobro da se odmorimo i sremimo za Slobodu", rekao je on.

Trener crveno-belih je dodao da je bilo nezgodno da njegova ekipa ima bolju i veću kontrolu igre jer je bilo jako sunce i velika vlaga.

Trener Rada Slađan Nikolić rekao je da je njegova ekipa imala šansu, ali da je nije iskoristila i da je zaslužila bod.

"Žao mi je mojih igrača, jer smo osim prvih 15 minuta, bilo bolji u prvom polvremenu. Nismo imali velike šanse, ali zaslužili smo bod. Morali smo da budemo agresivniji pred golom. Ovaj poraz moramo što pre da zaboravimo i da u preostalim utakmicama osvojimo što više bodova", rekao je Nikolić.

Pogledajte još