Kako da dodate boje neutralnom autfitu (FOTO)

Ukoliko volite sivu, crnu ili belu boju i najčešće birate garderobu u tim nijansama, lako možete dodati malo boja. Klasika je večna, ali ponekad može da bude monotona. Evo kako možete da razbijete jednostavnost.

Ogrlica

Neutralna garderoba je odlična podloga za višebojnu i upečatljivu ogrlicu. Ovo je sjajan način da začinite svoj autfit.

Lak za nokte ili karmin

Svetao karmin ili lak za nokte izgledaju sjajno ukoliko ste se odlučile za crnu garderobu. Sjajna je kombinacija crvenog karmina i crne haljine. Uz neutralnu garderobu možete da kombinujete plavu ili zelenu šminku. Izgledaće sjajno!

Kaiš ili cipele

Lako ćete uneti boju u kombinaciju pomoću kaiša ili cipela. Ukoliko vam je kombinacija obojena neutralnim nijansama, obujte cipele i stavite kaiš u istoj, jarkoj boji.

Torba

Možete koristiti torbu koja je takođe neutralno obojena, ali drugačijom nijansom. Bitno je da se razlikuje od garderobe.

Hulahopke

Ovo je sjajan način da razbijete monotoniju, ukoliko nosite haljinu ili suknju. Čarape čak ni ne moraju biti druge boje, mogu da imaju samo šaru. Probajte!

Slojevi

Šarenolikost možete postići i samom garderobom, bitno je samo da imate više slojeva koji mogu čak biti i neutralni. Ovako vaša kombinacija sigurno neće biti monotona.

(old_image)

Rukavice

Rukavice će vašoj odevnoj kombinaciji dati eleganciju i sofisticiranost. Sigurno nećete izgledati monotono.

J.P.

Pogledajte još