Kaliopi ostavila srce i dušu u Sava centru

Bilo je očigledno da je Kaliopi, što se i očekivalo, emotivno pristupila koncertu, i tu emociju je prenela na publiku, koja joj je uzvratila istom merom. Iskreno je bila dirnuta prisustvom brojnih kolega i prijatelja iz javnog života, koji su došli da je podrže - Neda Ukraden, Suzana Mančić, Ljubiša Samardžić kome se, utisak je, ponajviše obradovala, Frajle, Maja Odžaklievska, Ogi Radivojević, Neverne Bebe, Tijana Dapčević, Zafir Hadžimanov, Stevan Anđelković

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Koncert je započela evrovizijskim hitom “Crno i belo”, a zatim nastavila uz aktuelne pesme sa albuma "Melem" koje su, kao i najveći hitovi osamdesetih, nastale u saradnji sa njenim bivšim suprugom Romeom Grillom. Najbolji prijem su, očekivano, imala dva najveća hita - "Kofer ljubavi" i, pre svega, "Rođeni (Bato)". Beogradsku publiku dirnula je i akustično izvođenje balade „Ne plači“ kao i predivne pesme „Ako još ikad padne sneg“.

Poseban utisak je ostavio jedini gost, mali Luka Stoičević, javnosti poznat iz emisije "Ja imam talenat". Luka je, kao veliki fan Kaliopi ali je i dečak sa sjajnim vokalnim sposobnostima, dobio priliku da, na kraju koncerta, otpeva sa bendom ponovo pesmu "Crno i belo" i za svoju bravuru dobio snažne ovacije.

Pogledajte još