Bokser i fudbaler se potukli, a Soraja otišla u Španiju (FOTO)

Samo par dana posle incidenta u koji je umešan fudbaler Partizana Vladimir Volkov i bokser Dušan Panajotović, starleta je rešila da se odmori na Suncem okupanim Kanarima.

Kako je starleta otkrila za „Pulsonline“, kratko će se zadržati u Španiji, jer je već sutra na novoj destinaciji, odnosno na ostrvu Sardinija u Italiji, a do subote je već u Beogradu gde će proslaviti svoj rođendan.

(old_image)

Slika: Facebook

Inače atraktivna starleta navodno je pre nekoliko dana bila povod za batinanje koje se odigralo između Vladimira Volkova i boksera Dušana Panajotovića, inače starletinog dobrog druga.

Prema saznanjima do kojih je “Alo!” došao, u ovoj tuči deblji kraj izvukao je Volkov, koji se danima oporavljao od povreda koje mu je naneo Panajotović provukavši ga kroz šake jer je atraktivnu starletu u jednom trenutku Vladimir povukao za ruku.

- Dušan je sa svojim obezbeđenjem došao na splav, a malo posle njega stigla je i Soraja sa drugaricama i smestili su se u separe do muzike. Đuskali su, pričali, bili su veseli i baš lepo raspoloženi, a onda je stigao i Volkov, koji im je odmah prišao. On je malo popio, a Saru, kako je rekao, poznaje iz grada, pa je prišao da se pozdravi sa njom. A onda je posle nekoliko minuta ponovo došao do njihovog seprea, vidno pripit, i nešto joj govorio. Soraji je njegovo neprestano prilaženje primetno zasmetalo, a Panajotović je to primetio. Kap koja je prelila čašu i naterala Dušana da reaguje je bila onda kada je on pričao nešto sa Vučelićevom i tog momenta je došao Vladimir, koji je krenuo da je cima za ruku. Panajotović je lepo zamolio Vladimira da napusti separe, ali kako se on nije obazirao, bokser je iznerviran zamahnuo rukom i udario fudbalera, koga je obezbeđenje podiglo sa poda i zamolilo ga da napusti splav. Dušan se izvinio i Soraji i društvu koje je bilo prisutno, ali je baš bio ljut zbog Vladimirovog postupka - ispričao je za Alo.rs izvor koji se našao na licu mesta.

Starleta je tada rekla da ne želi da komentariše taj događaj i da sve što nas zanima pitamo aktere tuče.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još