FIFI: Ne bojim se ničega, pa ni Željka Joksimovića

- Ja sam strejt žena. Volim muškarce - kratko je odgovorio Filip Janevski, koji je poslednju javnu neprijatnu situaciju doživeo kada mu je član žirija "Iks faktora" Željko Jokisimović rekao: "Meni se ovo ne dopada, ali lepo pevaš", zbog čega su se oglasile brojne LGBT organizacije.

Ipak, Fifi reakciju popularnog kantautora racionalno prihvata i ne zamera Željku na njegovom stavu.

- U životu sam naučila da razumno prihvatim bilo kakvu kritiku, jer svaki čovek ima pravo na svoje mišljenje. Ja ne mogu da promenim nečiji stav, kao što ni drugi ne mogu da promene moj. Bila sam spremna na svakakve reakcije - izjavila je Fifi, koji nastavlja takmičenje u šou programu "Iks faktor" i koji će se ponovo sresti oči u oči sa Željkom, te otkriva da li strepi od njegovih novih reakcija.

- Ja se ne bojim ničega. Ne bojim se ni Željka Joksimovića - kratko je rekao mladić u telu devojke, koga su ipak prihvatili ostali članovi žirija u popularnom šou programu, ali to nije bio slučaj u njegovom dosadašnjem životu.

- Imala sam neprijatnih situacija još od malih nogu, ali uvek sam znala kako da se suočim sa time. Na početku moje pevačke karijere niko nije mario za moje pevanje, svi su me gledali kao transdžender osobu, a malo ko kao pevačicu - otkrio je učesnik popularnog pevačkog šou programa, koji je mnoge oduševio izvođenjem pesme "Dov'e L'Amore" čuvene Šer:

- Ja pevam od kad znam za sebe. Pevanje je najveća strast u mom životu. Učestvovala sam na raznim festivalima i manifestacijama u Makedoniji. Imam iza sebe snimljeno više pesama i spotova - otkrio je Janesvki.

Izvor: pressonline.rs

Pogledajte još