Ivanović: Stvorili smo jaku mladu selekciju!

"Prijateljske utakmice protiv jakih rivala dosta su nam pomogle, jer smo tu najviše napredovali. To se videlo kasnije kad smo igrali protiv slabijih reprezentacija, lako smo stvarali šanse, davali golove. Važna nam je utakmica protiv Rusije, jer oni su ozbiljan rival, a nama je ovo kao kvalifikaciona utakmica", rekao je Ivanović.

Srbija će se u petak, 15. novembra, u Dubaiju od 17.30 po srednjoevropskom vremenu sastati sa Rusijom, koja je kroz kvalifikacije izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Za nas je ovaj meč velika provera, moramo najozbiljnije da pristupimo utakmici, ne smemo da se opustimo. Oni su napravili veliki upeh direktnim plasmanom na Mundijal", rekao je Ivanović.

Fudbaler engleskog Čelsija se još jednom osvrnuo i na nedavno završene kvalifikacije za SP i ocenio ih kao "neuspešne", ali uz dosta "pozitivnih stvari".

"Mislim da ima mnogo pozitivnih stvari iz kvalifikacija... stvorili smo novu mladu selekciju, jaku... Ima tu još mnogo da se radi, ali na ovu bazu što smo napravili malo je potrebno da se doda kako bismo izgledali kao ozbiljna ekipa", kazao je Ivanović.

Beta

Pogledajte još