Marko Stojanović Luis u "Tri minuta sa poznatima na Radiju TRI 95,8" (AUDIO)

Marko Stojanović Luis, frontmen Marakuje i St Luis benda. On je sin čuvenog Luisa, a bio je gost Kaje u okviru Jutarnjeg programa na Radiju TRI. Kao mali slušao je soul, džez, evergrin... Stivija Vondera, Reja Čarlsa, ali i dosta ciganske muzike je obeležilo njegovo detinjstvo. Iako je odrastao u muzičkoj porodici tek 2008. godine počeo je da se bavi muzikom. "Justa a two of us" je prva pesma koju je pevao.

Marko iza sebe ima jedan album, a već dosta nastupa. Rođen je i odrastao u Nemačkoj. Po dolasku u Srbiju upisao je Fakultet dramskih umetnosti. Pesma mu je oduvek bila velika strast, ali je dugo smatrao da ne zna da peva. Malo pomalo počeo je da nastupa kako bi se izdržavao, a onda je ušao i u priču sa Marakujom i ušao u pevačke vode.

(old_image)

U emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" je nastupao Knez kao Luis. Kako je tebi sve to zvučalo?

Dobio sam mail od PR-a Prve u kome su me pitali da li smeju da koriste lik moga oca. Ne pratim televiziju pa sam video samo slike iz emisije, ali na osnovu onoga što sam video - to je moj otac, to je Luis. Knez je to odlično uradio i voleo bih da on pobedi.

Tvoja sestra Maja nastupa u X faktoru. Na koji način je savetuješ?

Ja volim da gledam takve šou programe, ali ne bih voleo da nastupam u njima. Po Majinoj reakciji bih rekao da je njoj ovo trebalo i super je krenulo. Sada mi je drago da je ušla u tu priču.

O čemu su još razgovarali, poslušajte.

Pogledajte još