Za petak, 10. jul 2009.

BEOGRAD, 10. jula 2009. (Beta) - Naslovne strane današnjih izdanja beogradskih listova posvecehen su napadu na žandarmeriju kod Bujanovca i otkazivanju učešća šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića na samitu u Dubrovniku.

BLIC - O odnosima Srbije i Hrvatske list piše pod naslovom "Hrvatska zaoštrava odnose sa Srbijom", a o početku festivala u Novom Sadu - "Na Egzit stiglo 20.000 Britanaca". "Đavolja varoš među 77 finalista", izveštaj je o izboru novih sedam svetskih čuda.

VEČERNJE NOVOSTI - "Novi napad terorista", izveštaj je o incidentu na jugu Srbije, a o sahrani poginulog pilota i vojnika list piše pod naslovom "Dve povorke tuge". Kontroli pijaca posvećen je naslov "Uz vitamine i pesticidi".

DANAS - O cenama usloga savetnika Vlade Srbije list piše pod naslovom "Nema štednje na savetnicima", dok o pitanjima predsedniku Srbije list piše pod naslovom "Čekajući predsednika Tadića". O samitu u Dubrovniku list piše pod naslovom "Jeremić otkazao put".

POLITIKA - "Zašto su napaduti žandarmi", naslov je posvećen napadu na jugu Srbije, a "Pola penzije iz budžeta", izveštaj je o penzionom fondu. O samitu u Dubrovniku list piše pod naslovom "Jeremić otkazao učešće na samitu u Dubrovniku".

Pogledajte još