Pogledajte ko je Đilasova nova devojka (FOTO)

Paparaco Kurira uslikao ih bivšeg gradonačelnika sa Anom Dabović, je u petak 8. novembra u šetnji kroz centar Moskve, ruku pod ruku. Pripijeni jedno uz drugo, skrivajući se od surove ruske zime, kao u pravim francuskim šansonama, Đilas i njegova nova devojka prošetali su se najromantičnijim delom Moskve - po Crvenom trgu. Iako se još nije zvanično razveo od supruge Ive Đilas, mada već izvesno vreme ne žive zajedno, Đilas ne krije svoju novu ljubav. Bivši gradonačelnik već izvesno vreme se zabavlja s mladom košarkašicom.

(old_image)

Da li je ljubav planula na poslu, budući da je Đilas predsednik Košarkaškog saveza, njegovi saradnici ne žele da otkriju, tek, kako kažu, ljubav između njih dvoje je jaka. Vezu nije poljuljao ni još uvek aktuelni Đilasov brak s lekarkom Ivom, s kojom ima dvoje male dece, kao ni razlika u godinama, čak 22 - Đilas ima 46 godina, a Ana 24, kao ni Anin angažman u klubu Dinamo iz Moskve.

- Đilas je potpuno izgubio glavu za mladom košarkašicom. Kad poželi da je vidi, nema tog posla ili obaveze koja će ga sprečiti u naumu. Pakuje kofere i ide u Moskvu - kaže izvor našeg lista i dodaje:

I ljubav i karijera

- Oni su dugo zajedno, to što ste ih vi uslikali u Moskvi, ne znači da se oni kriju u Beogradu. Naprotiv. Oni se izuzetno vole i to ne kriju. Nedavno su i na Svetskom prvenstvu u košarci u Sloveniji većinu utakmica gledali zajedno.
Iako mu u ljubavi ovih dana dobro ide, Đilas ne zapostavlja ni karijeru. Juče je najavio da će se ponovo kandidovati za gradonačelnika prestonice. S obzirom na opčinjenost mladom košarkašicom, verovatno će kampanju za vanredne izbore u Gradu spremati iz Moskve.

Kurir

Pogledajte još