Canon - Sigurnost i produktivnost pre svega

Zbog svega toga, kompanija Canon se pozabavila pitanjem sigurnosti, ali i same produktivnosti i sprovela istraživanje koje je obuhvatalo 1 671 zaposlenog ispitanika u okviru brojnih evropskih industrija. Rezultati istraživanja govore u prilog tome da je tehnologija za upravljanje informacijama i dokumentima od krucijalnog značaja za većinu zaposlenih.

Sa obimom odštampanih dokumenata koji raste iz dana u dan, krajnji korisnici se u velikoj meri oslanjaju na štampače, skenere i kopir mašine, a 30 odsto njih kaže da ne bi mogli da obavljaju svoj posao bez pristupa štampaču ili multifunkcionalnom uređaju. Mnoge organizacije ističu sigurnost kao najvažniju stavku, pa ipak na tom polju imaju propuste kao što je štampanje poverljivih dokumenata na uređajima koje koristi više osoba.

Kompanije moraju da obezbede svoje informacije

„U današnjim kancelarijskim sredinama, multifunkcionalni štampač je najvažnije središte obrade informacija. Dokumenti se štampaju, obrađuju na papiru, skeniraju, skladište ili šalju putem mejla nekoliko puta dnevno. Neki procesi su karakteristični za korisnika i često se ponavljaju, ali automatizacija procesa uglavnom zahteva skupa rešenja, koja nisu pristupačna malim kancelarijama i kancelarijama srednje veličine.

Zatim, postoji i briga o bezbednosti informacija i kontroli troškova“, izjavila je Mihaela Jilavu, iz kancelarije za razvoj proizvoda i poslovanja u okviru Canon CEE.

Kako bi odgovorila na ove probleme, kompanija Canon je razvila nove image RUNNER ADVANCE multifunkcionalne štampače sa ugrađenim pametnim rešenjima.

Kako bi obezbedio prvoklasnu sigurnost u poslovanju, optimizaciju troškova, veću produktivnost malim i srednjim preduzećima, Canon je predstavio Univerzalnog menadžera za prijavljivanje, napredno rešenje za kontrolu pristupa i identifikaciju svakog pojedinaćnog korisnika na multifunkcionalnim uređajima.

***

O Canon Europe:

Canon Europe obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11 000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Osnovan je 1937. sa jasnim ciljem da aparat vrhunskog kvaliteta učini dostupnim potrošačima, a Canon neumorna pasija za Power of Image (moć slike) od tada je raširila Canon tehnologiju na brojna tržišta i dovela Canon na mesto vodećeg u svetu po pitanju kako potrošačkih tako i poslovnih rešenja na polju fotografije. Njegova rešenja obuhvataju proizvode od digitalnih kompaktnih i SLR kamera, preko objektiva za profesionalno snimanje i prenosivih X-ray (rentgenski zraci) mašina do multifunkcionalnih i štampača za produkciju, a sve to upotpunjeno nizom usluga sa dodatnom vrednošću.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njihovu spostvenu strast za fotografijom.

(old_image)

Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse.

Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei ‘Živeti i raditi zajedno za opšte dobro’.

Opširnije infrormacije o Canon Europe, dostupne su na:
www.canon-europe.com
O Canon CEE GmbH predstavništvu u Republici Srbiji:
Canon CEE GmbH, predstavništvo u Republici Srbiji nalazi se u Beogradu i u vlasništvu je kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Delatnost Canonovog predstavništva je promocija Canonovih inovativnih proizvoda i rešenja, koji pojedincima i profesionalnim korisnicima omogućavaju ostvarenje postavljenih poslovnih ciljeva. Uloga predstavništva je i pružanje potpune podrške partnerima i distributerima, kao i savetovanje prilikom traženja novih poslovnih prilika i uvođenja novih poslovnih strategija kako bi se poslovna ulaganja što bolje iskoristila.

Dodatne informacije potražite na stranici www.canon.rs

Pogledajte još