Kasalica: Cilj su sve četiri pobede do zimske pauze

"Konačno smo uspeli da se stabilizujemo. Vezali smo tri pobede i svi smo motivisani i spremni da damo sve od sebe da u preostale četiri utakmice zabeležimo maksimalan učinak. Uveren sam da imamo dovoljno kvaliteta da ostvarimo zacrtano i da u prolećni deo sezone možemo da uđemo kao prvoplasirani tim prvenstva i polufinalista Kupa", rekao je Kasalica za klupski sajt.

On je istakao da neće biti lako ostvariti taj cil.

"Igramo protiv kvalitetnih protivnika, ali smo u usponu forme i spremni smo da preskočimo sve prepreke",
rekao je Kasalica.

Kasalica je rekao da njegov oporavak od povrede teče po planu i da se nada da će biti u kombinaciji za tim za meč sa Slobodom.

Kasalica je povredio zadnu ložu u 145. "večitom" derbiju zbog čega je propustio prvenstveni meč sa Radom u prethodnom kolu, kao i okupljanje reprezentacije Crne Gore.

"Oporavak teče po planu, očekujem da se od nedelje vratim u pun trenažni proces, što bi značilo da imam dovoljno vremena da se spremim za duel sa Užičanima. Povredu sam zaradio u derbiju, međutim, ništa nisam osećao tokom utakmice, već dan kasnije kada se loža 'ohladila'", kazao je Kasalica za sajt kluba.

"Idem redovno na terapije, treniram smanjenim intenzitetom i očekujem da budem u kombinaciji za tim u narednom kolu", dodao je on.

On je naveo da mu je žao što nije bio u stanju da se odazove pozivu u nacionalni tim, jer je tokom čitavih kvalifikacija redovno dobijao poziv selektora Crne Gore.

"Žao mi je naravno što se neću videti sa saigračima iz reprezentacije, jer nisam propustio nijedno okupljanje do sad", kazao je Kasalica.

Beta

Pogledajte još