Stojković: Uskoro ću stići i Vladimira Bearu!

Najbolji fudbaleri Srbije odradili su danas prvi trening u Dubaiju, gde se u petak u prijateljskoj utakmici sastaju sa selekcijom Rusije, koja je izborila direktno učešće na prvenstvu sveta sledeće godine u Brazilu.

"Za mene je velika čast da branim boje reprezentacije i na broj 50 moram da budem ponosan. Da nije bilo onih incidenata, sada bih imao skoro 70 nastupa. Nije mala stvar prestići jednog Šoškića i sada mi ostaje da dostignem još jednu legendu našeg fudbala, Vladimira Bearu", izjavio je Stojković za sajt nacionalnog saveza.

Čuvar mreže Partizana naveo je da mu nedostaje još sedam utakmica i da bi već sledeće godine mogao da postane rekorder kao golman sa najviše igara za državni tim.

"Rusija je veliki izazov, poseduju sjajne individualce i možda nam je ovo i najjača provera u poslednjih nekoliko godina. Volim da se merim sa najboljima, tako da ću i u petak imati ogroman motiv. Selektor nam je već ukazao na neke njihove mane i pokušaćemo da ih iskoristimo", kazao je Stojković.

Selektor Siniša Mihajlović dozvolio je danas svojim pulenima da duže odspavaju, a pre polaska na trening imali su video analizu nekih utakmica ruske reprezentacije.

Prijateljska utakmica između reprezentacija Srbije i Rusije igra se u petak na stadionu Al Vasl, a pored čelnika FSS Tomislava Karadžića i Zorana Lakovića meču će prisustvovati i ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić.

Pogledajte još