Mišel Obama: Samo želim da obučem haljinu i plešem uz muziku iz "Lepotice i zveri"

Mišel Obama, prva dama Amerike, kao domaćin filmskog simpozijuma, koji je održan u Beloj kući, otkrila je učesnicima radionica i poznatim gostima, svoje oduševljenje ovom umetnošću. Kako je izjavila, na nju su najveći utisak ostavila ostvarenja kompanije "Volt Dizni".

- Ne znam za vas, ali ja sam slušala iza scene muziku, i samo sam htela da obučem haljinu i da igram i igram - rekla je Mišel Obama koliko je bila oduševljena muzikom iz filma "Lepotica i zver", delom kompozitora Alana Menkena.

Na panelu bili su i filmski reditelj Harvi Vajnštajn, glumci Vupi Goldberg, Blejk Lajvli i Naomi Haris, direktor "Fruitvale Station" Rajan Kugler i producent Brus Koen, koje je gospođa Obama nasmejala svojim gestom.

U Beloj kući srednjoškolci iz Vašingtona, Njujorka i Bostona imali su prilike da prisustvuju predavanjima o filmskoj industriji. Diskusije su bile o animaciji, režiji, specijalnim efektima, kostimima, muzici i režiji.

Mišel Obama se zahvalila Harviju Vajnštajnu, organizatoru ovog događaja, koji je bio prvi ove vrste ikada priređen u Beloj kući. Ona je pohvalila i đake koji su sa velikom pažnjom slušali predavače.

Izvor: zena.blic.rs

Pogledajte još