TLZP: Možda će i Sneki imati svog Mrkonjića

- Potpuno sam apolitična, ali se nikad ne zna gde ljubav može da udari. Možda ću i ja kao Ana imati svog Mrkonjića uz sebe, to je ono što svakako želim - rekla je Snežana Babić, poznatija kao Sneki.

Posle Madone biti Ana Bekuta može samo Super Sneki, i to zahvaljujući najpopularnijem šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“. Pevačica nije krila oduševljenje što će najzad pevati narodnjake.

- Mnogo je lepo posle popa zapevati narodnjak. Pevala sam „Zlatiborske zore“ i baš su mi onako legle uprkos tome što pesme Ane Bekute nije lako pevati jer je ona izuzetan vokal - ponosna je na sebe pevačica.

Ona kaže da, iako svi misle da je Ana statična na sceni, to nije tačno. Sneki je pomno proučavala njene pokrete i mimiku, i smatra da je uspela da je skine u originalu. Iako je prošlog puta bila Madona, ona kaže da je s više ljubavi odglumila Bekutu.

- Do detalja sam gledala Anine nastupe i svaku sitnicu sam upila. Ona ima nekoliko specifičnih pokreta koji su skroz tipični za nju, a za koje je potrebno glumačko umeće. Vidite, Madona je svetsko ime i zapao mi je nastup s jedne od njenih velikih turneja.

Ipak, s više elana sam se posvetila Ani. Valjda zato što smo bliske i po žanru, a i znamo se - priznaje Super Sneki, koja je u ovom trenutku na vrhu tabele u šou-programu koji se emituje na Televiziji „Prva“, zahvaljujući sjajnim imitacijama koje je izvela u prethodnim emisijama.

A kada smo je upitali da li će i ona imati, poput bliske joj Ane, u rialitiju podršku nekoga ko će preuzeti ulogu Milutina Mrkonjića, Sneki se nasmejala.

- Ne smem previše da otkrivam, da ne pokvarim šou. Mada se nikad ne zna. Možda, možda - rekla je Sneki sa osmehom.

Inače, u emisiji u subotu gledaoci će imati priliku da vide i Borisa Milivojevića u ulozi Bajage.

Izvor: Blic

Pogledajte još