"Živi" Ken odbrusio lepšoj polovini: Bolja sam Barbika od tebe

Nakon što je pre par meseci živi Ken Barbiku nazvao "potpuno lažnom", odlučio je da se i sam transformiše u poznatu žensku lutku kako bi joj dokazao da je bolja Barbika od nje.

Džastin koji je bio na 90 operacija i potrošio oko pola milijuna evra da bi što više ličio na Kena, prebacio je Valeriji kako za svoj izgled može da zahvali samo šminki, umetnutoj kosi i "mršavim" korsetima.

"Transvestiti su se tim trikovima koristili stolećima", poručio je Džastin Valeriji. Međutim, Valerija, koja je takođe bila na nekoliko operacija kako bi što više ličili na Barbie lutku, nije mu ostala dužna.

"Džastin je rekao ružne stvari o meni, a on je imao više od 90 operacija. Ja sam imala samo jednu. Ne skrivam da sam bila na plastičnoj operaciji. Stavila sam umetke u grudi jer želim biti savršena. Bilo bi mu bolje da ne komentariše ko je "plastičan" a ko nije. Mislim da je zgodan muškarac, ali je preterao sa usnama", kaže Valerija.

(old_image)

Valerija Lukjanova, foto: Facebook

On je nastavio sa negativnim komentarima pa je dodao da Valerija nije ništa spcijalno bez šmike.

"Valerija mi je trn u oku od kako sam je ove godine upozao, i sredio sam se da izgledam baš kao Barbika samo da bi joj dokazao da to može bilo ko, pa čak i Ken",
rekao je Džastin i dodao da je lepša Barbika od nje.

Izvor: 24sata

Pogledajte još