Green Velvet ima najprodavaniji elektronski album

„Inspiracija za ovaj singl došla je nakon što sam nedavno bio u prvom redu na koncertu Prinsa i naravno bio oduvan sa njegovim fantastičnim nastupom. U jednom delu koncerta je prišao publici i tad me je uhvatio za ruku što je bilo neverovatno iskustvo. Tad sam shvatio koliko je velika zvezda i da je praktično nemoguće biti veći od njega kako i sam naslov sugeriše“, nedavno je američki producent, poznat još i kao Cajmere, u intervjuu za „Beatport“ ispričao anegdotu u pozadini jednog od najvećih elektronskih hitova ove godine.

Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“ i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 20 godina rada i novi album „Unshakable“. Žurka u petak uveče biće ujedno i prva u nizu kojima će ovdašnja DJ asocijacija „Kozmik“ u narednih godinu dana obeležavati dve decenije od sopstvenog osnivanja. Njeni osnivači Boža Podunavac, Gordan Paunović i Vlada Janjić nastupaće zajedno sa izvođačima koji su posebno uticali na rad ovog muzičkog kolektiva.

Ulaznice po ceni od 790 dinara u prodaji su na blagajni Doma omladine, Bilet centra i drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Na samom ulazu u KPGT, ulaznice će koštati 1000 dinara.

Pogledajte još