Misionarsku pozu vole romantični, a seks "na nogama" takmičari

U životu se isproba mnoštvo seksualnih poza (ponekad i tokom jedne noći), ali u nekima uživate više nego u ostalima. Upravo omiljena poza u seksu puno govori o vašoj ličnosti.

Misionarska poza

Ako vam je najdraži misionarski položaj, skloni ste dugim vezama, romantici, cveću i šetnjama po mesečini. Ne uživate preterano u promenama i više volite da igrate na sigurno. Tokom seksa, volite da partnera gledate u oči i pogledom mu dajete do znanja koliko ga volite.

Ona "gore"

Ako ste žensko i uživate u određivanju ritma tako što ste vi gore, itekako znate šta želite u životu. Štaviše, kad jednom odredite svoj cilj, ništa vas ne može sprečiti u ostvarivanju – bila to kupovina novog para cipela, dobijanje posla za koji su vam svi rekli da nemate šanse ili pronalazak partnera za kojeg su vaše najbolje prijateljice uverene kako "takav muškarac ne postoji".

Poza "kašike"

Ako uživate u vođenju ljubavi sa boka, dok partner leži blizu vas i nežno vas miluje, vrlo ste emotivni i senzitivni. Od partnera očekujete potpunu predanost, kako emotivno, tako i fizički – vaš je seks dugotrajan, ispunjen nežnim poljupcima i blagim dodirima.

Doggy stil (otpozadi)

Ako vam je omiljen doggy stil, vi ste tip osobe koji u poslovnom okruženju ostavlja utisak organizovane, sposobne, ali i pomalo zatvorene osobe. Čim sa sebe skinete odelo (ili poslovni kostim), na videlo izlazi vaša prava divlja priroda. Volite da je seks intenzivan i strastven, i potrebn vam je partner koji može pratiti vaš tempo.

Seks "stojećki"

Ako volite da se seksati dok stojite, život posmatrate kao takmičenje i važno vam je pokazati drugima da ste najbolji. Moguće je da ćete teško pronaći partnera kojem je ideja romantičnog sudara trčanje maratona, ali kad se jednom sretnete - ništa vas neće razdvojiti.

Seks ispred ogledala

Ako se gledate tokom seksa u ogledalo, za vas je život pozornica. Dok ste odrastali, verovatno ste organizovali predstave u kojima ste imali glavnu (i jedinu) ulogu, i tako zabavljali roditelje i prijatelje. Obožavate kad vas gledaju, bilo to u klubu, poslovnom sastanku ili u spavaćoj sobi. A ako pritom imate ogledalo, da i sami možete da posmatrate svoj performans – niko nije srećniji od vas.

Izvor: 24sata
.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.