Šapić: Zvezdu treba da je sramota!

"Svakom razumnom čoveku, koji je čuo šta su oni rekli, sve je jasno... Rukovodstvo Zvezde treba da je sramota zbog toga što su uradili. Nemam šta drugo da kažem osim da mi je žao Zvezde. Ne želim da ulazim u bilo kakvu polemiku. Treba da ih je sramota. A, pored svega, Zvezdi želim sve najbolje", rekao je Šapić agenciji Beta.

Predsednik Crvene zvezde Viktor Jelenić rekao je ranije danas da je račun tog vaterpolo kluba u blokadi zbog menice sportskog centra Milan Gale Muškatirović (MGM) zbog duga, a uprava crveno-belih za to je optužila predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.

Jelenić je na konferenciji za novinare ispričao istoriju nastanka duga i odnosa Šapića prema klubu i ocenio je da je puštanje menice "zakonski u redu", ali je dodao da će "javnost proceniti da li je ljudski i moralno".

Jelenić je, između ostalog kazao i da mu je Šapić kazao da može da pomogne Zvezdi samo "ako uđe u klub", ali i da mu je prilikom izbora za novog predsednika Vaterpolo saveza Srbije kazao da će biti protiv Zvezde ukoliko ga crveno-beli ne podrže kao kandidata za prvog čoveka Saveza.

Beta

Pogledajte još