OPET SE UDAJE: Pevačicu zaprosio njen 14 godina mlađi dečko!

Raša zaprosio Gocu!

Nakon razvoda od Ivana Marinkovićem, sa kojim je dobila ćerkicu Lenu, izgleda da će pop pevačica Goca Tržan stati na ludi kamen po drugi put.

Naime, kako javlja "Blic", pevačicin 14 godina mlađi dečko Raša Novaković, sa kojim je već dve godine u vezi, pre dve nedelje je prelomio i odlučio da je zaprosi, a ona je pristala.

Navodno, Tržanova je u poslednje vreme intenzivirala kontakt s bivšim dečkom Markom Lakićevićem, što je i bio signal Raši da se odluči na veliki korak.

- Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta menja, te nije ni videla da postoji potreba da ozvaniče vezu. Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega. Datum venčanja još nisu utvrdili, ali je izvesno da će to biti tokom sledeće godine - otkrio je izvor koji je dobro upućen u dešavanja u njihovoj ljubavnoj vezi.

Rašini roditelji vole Gocu i već je doživljavaju kao snaju, dok je njena ćerka Lena u potpunosti prihvatila Rašu koji se prema njoj ophodi kao pravi otac.

- Simpatična su mi vaša saznanja, ali ja to ne bih komentarisala - bilo je sve što je Goca želela da kaže

Izvor: opera17

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.