Aki veruje da je poljubac između Sare i Ivana bio romantičan

Andrija Aki Marković, bivši farmer i dečko Sare Trajanović, tvrdi da nije video snimak na kojem se Sara i Ivan Marinković ljube, ali veruje da je poljubac između njih dvoje bio romantičan.

"Poljubac nisam video jer nisam bio u Srbiji, ali i kad sam se vratio imao sam mnogo prečih stvari da završavam od toga. A i ako se desio poljubac, nadam se da je bio baš romantičan jer se to i očekuje od jednog iskusnog gospodina koji ima toliko godina iza sebe. Nisam se čuo sa Sarinom majkom jer nisam bio u Srbiji, ali ću se svakako čuti sa njom i popričati oko svega što se desilo. Ništa od toga nisam video", izjavio je Aki, koji dodaje da će popričati sa Sarom kada izađe sa Farme.

Kako je napustio rijaliti, Lepi Mića je pričao Sari kako Aki nije za nju, te da se neće lepo slagati kada ona ispadne, ali je Marković ne opterećuje njegovim izjavama.

Alo
"Ma Lepi Mića je priča za sebe, čovek koji se predstavlja kao najveći patriota i peva takve pesme, na sva usta blati i mene i kraj odakle sam ja, a svi znamo da 80 odsto ljudi iz Braničevskog okruga živi u dijaspori gde on najviše radi i gde je najviše para zaradio. Ali eto iz priloženog se vidi da sve te pesme koje je snimao i ceo taj marketing „patriote" jeste zbog novca i sad se samo pitam kad izađe gde će raditi", izjavio je Andrija Marković.

Alo

Pogledajte još