"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi Ekrem, reklame i korupcija (AUDIO)

Narode, ja ne znam za vas, ali ja se trudim da što manje gledam TV. Mislim, nekako mi ne prija, ali opet, pošto ne mogu da se izolujem 100%, nekad bacim oko. I ono što sam primetio su reklame. Mislim, marketing je zakon, a jedno od osnovnih pravila marketinga je da se reklamira ono za čim je najveća potražnja. Zato me, iskreno, malo i brine što se kod nas reklamiraju samo sredstva za potenciju i banke.

Gledajući to, mislim da bi slogan za državu trebalo da nam bude sledeći: "Dobro došli u Srbiju - zemlju gde se đoke spuštaju, a krediti dižu".

Ali zato kod nas korupcija cveta. To je jedina privredna grana u procvatu. I videh malopre da je prosečan mito u Srbiji celih 205 evra. Mislim, drago mi je da drže cenu, da ne preteruju mnogo. I znači ja sad ako zapnem vredno da radim i sve svoje vreme posvetim tome, za nekih tri meseca moći ću i ja nekoga prosečno da podmitim, a još jedan od razloga zašto ne volim televiziju ili je neka starleta ili Ekrem. Mislim pazite sad vest: "Soraja pokazala bradavice", pa to nije vest. Ali "Soraja čita knjigu",  e to je vest!

A kad smo već pomenuli Ekrema, sigurno ste čuli da je gospodin snimio i porno film u kome, pazite sad - glumica nosi masku! Zar ne bi bilo logično da Ekrem nosi masku - zauvek? Mada, što se mene lično tiče, neka snima, neka j**e, neka radi šta hoće, samo nemoj da peva, jer, ako već mogu da biram, bolje da nastrada tuđe dupe, nego moj sluh.

Pogledajte još