Šest vrsta seksa koje žene vole

Na portalu za muškarce AskMen savetuju muškarcima da ožive nežnosti na način da prepoznaju koju vrstu seksa žene preferiraju.

Zavodljiv seks
Žene vole kada muškarac želi da ih zavede, bez obzira na to koliko su dugo u vezi. Na početku se to događa spontano, ali kasnije treba malo poraditi na tome. Žene vole kada ih muškarac gleda u oči, onako provokativno i nežno, a kada to prepoznaju u svom muškarcu najčešće će mu "jesti iz ruke". Samo, zavodljivost ne smije da ostane samo uvertira. Žene žele da to osećaju sve vreme.

Romantični seks

Iako ga žene više preferiraju, nije retkost ni da će se muškarci pomamamiti za ovakvom vrstom "razmene nežnosti", naročito ako se radi o muškarcu koji je senzibilniji i želi da produbi to vreme koje provodi sa svojom izabranicom. Najčešće se događa u vreme kada par ima dosta slobodnog vremena, nije pod uticajem stresa ili svakodnevnih zbivanja. Najčešće se događa tokom vikenda. Često je praćen svetlom sveća, laganom, ali i senzualnom muzikom, bocom vina...

"Čvrsti" seks
Postoje situacije u kojima žene vole kada ih muškarac uhvati na prepad i samo strgne odeću s njih bez ikakvih uvertira. Često se ovakvi "susreti" ne događaju isključivo u spavaćoj sobi.

Strastveni seks

Najčešće se događa kao "seks pomirenja" nakon neke od težih svađa. Rešeni problem između dvoje partnera neretko će dovesti upravo do snažnog, strastvenog seksa koje žene podjednako vole kao i muškarci.

Brzi seks

Pod pritiskom nedostatka vremena, stresa ili ako se par nađe na nekoj uzbudljivoj lokaciji žene će poželeti ovu vrstu odnosa.

"Začinjeni" seks
Ako je par dugo u vezi, žena će neretko poželeti da isproba nešto novo, baš poput muškarca. Zašto to ne biste iskoristili?

Izvor: 24sata

Pogledajte još