DRAMA: Bivši farmer pokušao da skoči sa Brankovog mosta!

- Jelena mi mnogo nedostaje, hteo sam da je iznenadim i zaprosim na imanju. Za njenu ljubav sam odlučio da skočim s Brankovog mosta - kaže Kalač, koji je razočaran što mu nije dozvoljeno da se vrati u Lisović

Razočaran što mu producenti “Farme” nisu dozvolili da ponovo uđe na imanje i zaprosi Jelenu Golubović, Čupo Kalač je, kako saznajemo, u sredu uveče odlučio da skoči sa Brankovog mosta, ali su ga čelnici “Pinka” sprečili da svoju sumanutu zamisao sprovede u delo! O ovom suludom činu, kako kažu za Telegraf iz produkcije, obaveštena je i policija.

- Imali smo velikih problema s Čupom, koji je uporno pokušavao da nas ubedi da treba da se vrati na “Farmu” – kaže za Telegraf jedan od producenata ovog rijalitija, i dodaje: – Nakon više pretnji da će se ubiti ako mu to ne omogućimo, najavio je da se sprema da skoči s mosta. Tada smo shvatili da je vrag odneo šalu i rešili smo da čitavu stvar prijavimo nadležnim organima – kaže naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

U izjavi za “Naše novine” Kalač tvrdi da nije želeo da se ubije, jer je, kako kaže, i ranije skakao sa mosta, već je samo hteo da pokaže kolika je njegova ljubav prema Jeleni.

- Jelena mi mnogo nedostaje, hteo sam da je iznenadim i zaprosim na imanju. Ne radim ovo zbog marketinga već zato što je volim. Čitav dan sam molio producente da mi dozvole da uđem, ali su mi oni rekli da ne mogu da naprave ustupak jer bi onda i drugi izbačeni farmeri tražili da uđu. Za njenu ljubav sam odlučio da skočim s Brankovog mosta, ali je to neko javio ljudima sa “Pinka” i oni su me zvali da odustanem od toga – rekao je Čupo, koji je na originalan način objasnio da uopšte nije nameravao da izvrši samoubistvo.

- Ne bih se ubio, jer sam i ranije skakao sa mosta, ali ovde sam strani državljanin i policija bi me uhapsila! – zaključio je Čupo Kala.

Telegraf

Pogledajte još