POMOZIMO: Poznati ujedinjeni za malu Unu Savić!

Dvogodišnjoj Uni Savić, koja boluje od leukemije, ostalo je još manje od 10 dana da sakupi novac za transplantaciju koštane srži u Italiji. Nedostaje joj oko 150 hiljada evra.

Una ima leukemiju filadelfija hromozom (all filadelfija +). To je veoma retka opaka bolest od koje u Srbiji godišnje oboli svega dvoje ljudi. Una je među njima.

Neophodna je hitna transplantacija koštane srži u Italiji – University of Bologna – Policlinico S.Orsola Malpighi (Oncologia ed Ematologia Pediatrica "Lalla Seragnoli" (Pedijatrijska hemato-onkologija Lala Seranjoli, Via Massareti 11, 40138 Bologna).

- Imam u planu da od ove svake naredne nedelje sa svojim prijateljima skupljam novac za decu kojoj je to potrebno. Drago mi je sto su moji prijatelji u velikom broju podrzali ideju pa će ove nedelje u popularnom kafeu "Hugo" od 20 časova u Strahinjića Bana biti zvezda "X Factora" fotograf Stefan Koković, Jelena Maćić, Davor Jovanović, Boris Trivan, Savo Perović i mnogi drugi - rekao je inicijator akcije novinar i PR Milana Stankovića Milan Popović.

Pogledajte još