Zašto muškarci ne spuštaju dasku na wc šolji, ostavljaju hranu iza sebe i takmiče se u seksu?

Odgovore na deset pitanja koje se zasigurno svaka žena pitala jednom u životu objavljuje Cha Cha. Ova su pitanja ostala neodgovorena iako su u njima opisane radnje koje se, gotovo svakodnevno, ponavljaju.

Zašto muškarac ne spušta daske na wc šolji?

Nije potpuno jasno s obzirom da ta radnja zaista nije teška. Oduzima tek nekoliko sekundi, a i nepristojno je ostaviti podignutu dasku iza sebe. Budimo iskreni, zaista ne zahteva jake fizičke i umne napore.

Zašto muškarci ostavljaju hranu iza sebe?

Majonez, maslac, voće, povrće, namazi. Sve te namirnice muškarci izvade iz frižidera, ali ih retko vrate natrag. Osim što uzrokuje dodatne troškove nakon što se hrana brže pokvari i baci, implicira da muškarac koji ne pospremi iza sebe smatra da postoji neko ko će za njim pospremati.

Zašto muškarci ostavljaju mokre peškire na podu nakon tuširanja?

Zašto je toliki problem muškarcima da podgnu mokri peškir s poda nakon tuširanja i stave ga da se osuši, jedno je od neodgovorenih pitanja.

Zašto muškarci tako često pljuju?

Zašto se muškarci ne mogu rešiti ove grozne navike? Zar se u njihovim ustima zaista proizvede toliko puno pljuvačke da su prisiljeni da pljuju svakih par metara dok šetaju ulicom?

Zašto se bez srama češkaju po "međunožju"
Ženama je jasno da situacija može ponekad postati neudobna " tamo dole". Ali premeštanje određenih delova reprodukcijskih organa, kontinuirano češkanje i sl? I ženama nekad postane neudobno, ali nećete videti ženu kako u javnosti zakopčava grudnjak, namešta korpice...

Zašto muškarci uriniraju po podu i oko wc šolje?

Ovo pitanje takođe se našlo među neodgovorenim pitanjima koje izluđuju žene. Uvek se može slučajno dogoditi, ali tada bi to trebalo i obrisati. Niko ne želi da sedne takvu wc šolju, zar ne? I da, nemojte da zaboravite da pustite vodu, poručuju žene.

Zašto muškarci tako glasno podriguju?

Nije toliko nepoznato zašto to muškarci rade koliko je nejasno vreme i mesto koje pritom biraju. Gotovo uvek se takve situacije događaju tokom večere s prijateljima, usred nekog filma ili nakon što nam romantično kaže da nas voli.

Zašto ispuštaju "vetrove"?

U redu je to, deo je našeg metabolizma. I prihvatamo. Ali zar zaista uvek mora biti ispred nas, kao da se radi o nekom takmičenju?

Zašto se ljute kada mi uradimo nešto od gore navedenih situacija?

Žene su prihvatile muške telesne funkcije i neke radnje koje se učestalo ponavljaju iako ne bi trebalo, ali je zbunjujuće zašto muškarci ne mogu da urade to isto za žene?

Zašto pričaju o seksu na način na koji pričaju?

Pričanje o seksu kao da se radi o nekom takmičenju i sticanju ordenja. Ne, ženama to nije nimalo privlačno i ne podstiče seksualnu želju. Ne žele to da "odrade" kao deo bračne obaveze. I žene imaju osećanja, ne zaboravite!

Izvor: 24sata

Pogledajte još