Poslovi koje možete započeti sa malo ili nimalo novca

1. Lični stilista

Da li volite modu i imate dobar stil? Započeti posao ličnog stiliste je veoma lako. Samo treba da date oglas ili reklamu da možete da pomognete ljudima u izboru odeće. Za pokretanje ovog posla nije potrebno uopšte izdvojiti novac, osim onog za reklamu.

2. Privatni učitelj

Ono što čini privatno podučavanje tako korisnim je da za malu naknadu za oglašavanje u novinama ili čak besplatno oglašavanje na internetu, možete da steknete gomilu klijenata.

3. Slobodni pisac

Ukoliko imate talenat za pisanje, ništa vas ne košta da se oprobate u tome. Možda ste čuli za sada poznate autore koji su su se u početku dosta namučili kako bi objavili svoje knjige, međutim, sa evolucijom elektronskih knjiga, danas nije teško da nešto objavite na Amazonu. Ne treba vam novac, samo vreme za pisanje.

4. Bloger

Za ovaj posao vam je uz smisao za pisanje potreban samo kompjuter i internet. Poznati blogeri zarađuju od reklama koje objavljuju na svojim blogovima kao i od javnih pojavljivanja i lične reklame nekih proizvoda. Vreme blogera je došlo, oprobajte se u tome i iznenadićete se koliko je lako da prikupite redovne čitaoce, a samim tim i redovne prihode.

Izvor: b92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.