Kako da znate da vas voli ako vam to ne govori

Stručnjaci upozoravaju da se izgovaranje "volim te" može svesti na naviku. Čak i ako je zaista tako ili ako se te reči izgovaraju sve ređe, postoje znakovi koji vam mogu otkriti da li vaš partner kaže to olako ili zaista i misli ono što govori.

Smeje se vašim šalama

Ako se često smeje vašim šalama iako ih je čuo više puta, možete biti sigurni da je to jedan od znakova koji vam pokazuju da vas voli. Koliko god to banalno zvučalo, nije lako iskreno se smejati prožvakanim šalama za koje je poznato u čemu je "kvaka".

Pamti vaše reči

Zapamtio je nešto što ste mu pričali u vreme dok ste se šetali gradom ili dok je gledao utakmicu s prijateljima? Priznajemo, nije baš lepo ometati dok je u toku utakmica jer se u deliću sekunde svašta može dogoditi, ali ako ste ipak nešto dobacili, a vaš partner to nije zaboravio - imate sreće. Stručnjaci tvrde da je to zasigurno jedan od znakova da vas voli.

Zna šta volite

Vaša "druga polovina" zna šta volite, a trudi se da to i pokaže. Odvešće vas na koncert vašeg najdražeg benda i neće vam zbog toga prigovarati posle kada se oko nečega posvadite.

Pažljivo vas sluša

Morate da podelite s partnerom nešto što vas tišti i smeta vam. Ako vas ne sluša, ne morate odmah da slažete crni scenario u glavi. Možda i on ima loš dan ili neke druge brige na pameti. Ako pokušate ponovo neki drugi put i situacija bude drukčija, mirno spavajte. Muškarci će s pažnjom slušati dugotrajne, iscrpne izveštaje svojih devojaka - samo ako ih voli!

Svuda vas vodi

Vaš partner mora na proslavu organizovanu zbog nedavnih odličnih poslovnih rezultata. I ne pomišlja da vas ostavi samu kod kuće. Želi da se svim svojim kolegama pohvali svojom izabranicom? O, da. Voli vas!

Uz vas je i kada niste raspoloženi

Vreme je za lagano večernje opuštanje nakon napornog dana. Odlučujete da odmorite uz neki film. Ako vaš partner sedi na drugom kraju sobe, gotovo svaki put kada ste u ovakvim situacijama, možda imate pravo na zabrinutost. Ako se ipak ponekad "ugnezdi" pored vas, to je još jedan od znakova da mu niste dosadili.

Sitni znaci pažnje

Ima slatke nadimke samo za vas? Dotiče vašu ruku dok sedite na suvozačevom mestu dok se vozite u autu? Ima potrebu da vas nazove samo da vam na sekundu čuje glas, čak i dok je napolju s prijateljima?

Nemate brige, stručnjaci kažu da su to sve sitni znaci pažnje koji otkrivaju mnogo. Pa čak i da vam više ne govori "volim te", "ljubavi", "srećo", "anđele" i slično opet će u vama probuditi leptiriće u stomaku. Ljubav u vazduhu može lako da se oseti, baš kao i onda kada je i nema.

Izvor: 24sata

Pogledajte još