Poslednji trik majstora: Da li je Endi Kofman lažirao svoju smrt? (VIDEO)

Međutim, kao i sve što je vezano za život Kofmana, uvek je pitanje istinitosti u prvom planu pa se sumnja de je i ova izjava samo deo novog trika.

Prema navodu jednog blogera koji je prisustvovao godišnjoj dodeli Endi Kofman nagrada, na bini je pored Kofmanovog brata Majkl Kofmana bila još jedna žena koja je tvrdila da je ćerka slavnog komičara.

Ova žena je izjavila da je Kofman napustio šou biznis kako bi se posvetio porodičnom životu: "On je odličan otac sa kojim je odrastanje bilo uživanje", rekla je ona i dodala da njen otac sada radi od kuće i pomaže majci u njenom biznisu.

Naravno, već su se pojavile informacije da je žena zapravo mlada glumica Aleksandra Tatarski, a da je Majkl Kofman unajmio za ovu ulogu.

"Ja mislim da sam pogrešno citiran, OK?, rekao je Majkl."Nikada nisam javno rekao da je on živ. Ja sam skeptičan kao i svi ostali".

Detalji lažiranja smrti u pismu

Prema zvaničnim podacima, Endi Kofman je umro 1984 godine od retkog oblika raka pluća

Na dodeli nagrada, Majkl Kofman je publici saopštio da je na bratovoj sahrani našao pismo koje je ovaj napisao o lažiranju sopstvene smrti. U pismu je od Majkla tražio da se nađu u određenom restoranu na Badnje veče 1999. godine, ali umesto Endija, pojavio se čovek koji je Majklu uručio pismo.

U pismu, koje je Majkl pročitao publici Endi je otkrio da je život lep i da je samo hteo da se udalji od svoje slave i da sada živi sa jednom ženom sa kojom ima ćerku.

Izvor: Blic

Pogledajte još