DŽIDŽA RAZOČARANA: Zadruga je pokrala mog oca!

Pevačica je za to saznala kad je napustila imanje, a vest ju je šokirala. Ona tvrdi da je čuveni muzičar i član žirija u takmičenju „Zvezde Granda“ 28. oktobra na imanje u Lisoviću doneo tri puta više hrane i pića nego što je produkcija predala farmerima.

Tri ovala mezeta

- Roditelji su mi ispričali da nas je neko pokrao. Za svoj rođendan sam naručila meze, roštilj, salatu, vino, pivo, sokove, tortu i još nešto slatko. Pošto znam svog oca i kako mi slavimo slavu i rođendane, znam da on ne štedi i da me nikad ne bi obrukao na takav način. Nisam mogla da verujem kad sam videla samo tri ovala mezeta, tri ovala roštilja, četiri kutije s baklavama, nekoliko paradajza i krastavaca, mladi luk i tortu. Pomislila sam da su roditelji ljuti na mene, ali mi je bilo sumnjivo jer nemaju razloga za to - priča iznervirana Džidža i dodaje:

Dobar domaćin

- Kad sam izašla, otac mi je rekao da je poslao osam ovala roštilja, šest ovala mezeta, osam kilograma paradajza, 12 litara belog i crnog vina, 12 litara piva, osam kutija baklava, i pritom je zadruzi poslao viski. Nema smisla ako su to sve uzeli jer je ispalo da moj otac nije nikakav domaćin, a baš je suprotno od toga - završava Džidža.

Zvao sam da intervenišem

Dragan Stojković Bosanac tvrdi da je Džidža emotivno doživela to što produkcija nije iznela trećinu hrane koju je poslao na imanje.

- Produkcija nije iznela sve što sam dao. Nije to ukradeno, samo je zadržano. Džidža je to emotivno doživela jer su je farmeri zadirkivali kao da joj se otac nije dovoljno „otvorio“ za rođendan. Kad sam ostavio hranu i otišao, produkcija je odlučila da ne može sve da se unese, ali mi nisu javili. Tek kad sam ih posle nekoliko sati pozvao i intervenisao, oni su mi rekli da dođem po ostatak. Nisam mogao da se vraćam u Lisoviće jer sam već bio kod kuće. Rekao sam im da sve zadrže - kaže Bosanac.

Kurir

Pogledajte još