Odbila prosidbu, sad mora da plati 200.000 dolara

Šezdesetpetogodišnji Brus Dasting navodno je bio u vezi sa četrdesetdvogodišnjom Mari Lakomb koja je bila njegov učitelj plesa.

Lakombova poriče da je bila u vezi sa Brusom, ali on tvrdi da poseduje listu svih novčanih transakcija koje su uključivale nju i njenu decu tokom veze, uključujući tu i posete zubaru.

Kada je Lakombova odbila njegovu bračnu ponudu, Dasting joj je poslao račun putem svojih advokata tražeći od nje da mu vrati svaki cent koji je na nju potrošio.

„Sve ovo je bio njen pokušaj da se igra sa mojim osećanjima kako bi mi izvukla još novca – tako ja gledam na to. Nikada joj ništa nisam dao, pozajmljivao sam joj novac i sve sam uredno beležio“, tvrdi Brus.

Sa druge strane, Lakombova tvrdi da joj je sav novac, sem pozajmice od 25.000 dolara, dat iz dobrote.

„Kada sam se uselila u svoju kuću, on je otišao i kupio krevete za mene i moju decu. Nisam to tražila od njega. Naši odnosi su se pogoršali kada sam odbila da se udam za njega. Ta prosidba je bila šok za mene“, dodaje ona.

Lakombova tvrdi i da je radila kao Brusov asistent, ali da nikada nije bila plaćena za to.

„Gde je novac koji sam zaradila radeći za njega sve ove godine? Kada bude seo i odlučio da mi da moju platu, onda ćemo se dogovoriti oko razlike“, izjavila je Lakombova.

izvor: B92

Pogledajte još