Pogledajte: Zbog dečaka San Francisko postao Gotam! (VIDEO)

San Francisko je postao Gotam na jedan dan, a u organizaciju događaja uključene su stotine građana, dok su događaj pratili svi američki mediji.

(old_image)

Foto: Beta, AP/Jeff Chiu
Majlsov dan počeo je tako što je šef policije javno izjavio da je Gotam u problemima te da mu je potrebna pomoć „Batkida“. Nakon čitavog dana provedenog u borbi protiv zločina, dečaku je zahvalio i gradonačelnik Ed Li i predao mu ključeve grada.

(old_image)

Zvanični sinopsis za ovu priču je glasio: "Nakon što spasi damu u nevolji, nakon saobraćajne nesreće i uhapsi Ridlera dok bude pljačkao lokalnu banku, Betmen će zatim otići na ručak u Bureg Bar. Nakon ručka će ga sačekati mnoštvo volontera koji će od njega tražiti pomoć u hvatanju Pingvina koji je oteo gradsku maskotu. Kada bude uhapsio Pingvina,
biće pozvan u
Foto: Beta, AP/Jeff Chiu
gradsku opštinu gde će mu gradonačelnik i šef policije zahvaliti i dati mu ključ od grada, dok će mu volonteri klicati".

Svoju podršku Majlsu je na Tviteru je izrazio i američki predsednik Barak Obama, koji je pozvao i na praćenje čitavog događaja.

"Ova želja je značila zatvaranje jednog poglavlja za našu porodicu i okončanje trogodišnjeg unošenja otrovnih lekova u telo našeg sina", izjavila je Majlsova majka Natali.

Izvor: Alo.rs

Pogledajte još