5 filmova Dženifer Aniston koje vredi odgledati

Razvila se kao glumica, postala upečatljiva pojava na ekranu, a ovo su filmovi koji definitivno neće biti bacanje vremena.

1. Marli i ja
Mladi par nabavlja psa, ali, niti je u pitanju bilo koji par, niti bilo koji pas. Par su Dženifer Aniston i Oven Vilson, a pas je prelepi svetli labrador koji je ujedno pas iz pakla. To je krznena napast koja je u stanju da pojede, pokida, uništi sve što mu se nađe na putu, a mi pratimo njega i njegovu porodicu kroz njegov život u ovoj porodičnoj komdiji. Nasmejaće vas i možda pomalo rastužiti one mekšeg srca, ali, kad se sve sabere, vreme provedeno u gledanju nećete ni osetiti.

2. Wanderlust
Par sa Menhetna – Anistonova i Pol Rad – ostaje iznenada bez posla. Pokušavaju da se snađu, ali, kad vide da im baš i ne ide, pokušavaju da žive u ruralnoj komuni gde vlada „slobodna ljubav“. Simpatična komedija, idealna za opuštanje.

3. Raskid
Komedija, drama, romansa – ovaj film ima sve! Na samom početku filma gledamo dvoje ljudi koji ne mogu da budu više različiti, ali, ipak se vole, i žive zajedno. Međutim, preko nekih problema se ne može tako lako preći, i oni raskidaju. Međutim, u Čikagu nije lako naći velik i lep stan, a oni su zajedno uložili novac u stan u kom žive. Od tog trenutka, film je niz smicalica u borbi Vinsa Vona sa Dženifer – ko će uspeti da izbaci svoju bolju polovinu na ulicu?



4. Just go with it

Uprkos tome što je dobio više nominacija za Zlatnu malinu, film je fenomenalan. Adam Sendler i Anistonova su kolege, tj. on je njen šef, ali, da bi zadobio devojku koju je upoznao, on ispreda priču o svojoj bivšoj ženi i deci. Tu stupaju na scenu Dženifer i njena deca koji glume njegovu porodicu, a mreža laži se upliće sve čvršće, a vi sedite na ivici stolice u iščekivanju ko će se saplesti i koliko jako će udariti.

5. Upoznajte Milerove
Ova hiperaktivna komedija prati dilera droge, striptizetu, štrebera i „opasnu“ devojčicu, koji pokušavaju da preko granice sa Meksikom provuku pun kombi droge. Brzi preokreti, malo crnog humora, striptiz Dženifer Aniston – pogled se prosto lepi za ekran.

Zanimljive činjenice o njoj za koje niste znali:

- kad je imala 11 godina, slika koju je uradila se našla u postavci Metropoliten muzeja Umetnosti.
- u septembru 2007. godine je sa Anđelinom Žoli delila Ginisovu titulu najmoćnije žene sveta.
- izgubila je 15kg kad joj je agent rekao da zbog težine ne dobija uloge
- plaši se letenja
- pre nego što je postala glumica, radila je kao kurir, konobarica, recepcionerka i telemarketer.

T.D.

Pogledajte još